σελφ σερβις - Η Lidl ενισχύει Το Χαμόγελο του Παιδιού

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Lidl ενισχύει Το Χαμόγελο του Παιδιού

10 Μαρτίου 2015 | 13:55 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η Lidl στην περίοδο των γιορτών προχώρησε για τρίτη συνεχή χρονιά σε μία δράση στήριξης του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού, προσφέροντας 5 λεπτά από την πώληση κάθε συσκευασίας deluxe, για την ενίσχυση της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056. Μέσω της εν λόγω δράσης συγκέντρωσε 104.267 ευρώ.

Σχετική επιταγή παρέδωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Ιάκωβος Ανδρεανίδης, στο πλαίσιο εκδήλωσης αγάπης, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στον πρόεδρο του εθελοντικού οργανισμού, κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο. Στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 πραγματοποιούνται περισσότερες από 776 κλήσεις την ημέρα. Το 2014 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 283.369 κλήσεις. Την τελευταία διετία η Lidl προσέφερε στον οργανισμό συνολικά το ποσό των 184.927 ευρώ για τη στήριξη του έργου του. Μάλιστα, τον Απρίλιο πρόκειται να του διαθέσει ακίνητό της στη Νέα Μάκρη, προκειμένου να χρησιμοποιείται ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

σελφ σερβις (T. 447)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION