σελφ σερβις - Μαρινόπουλος: Δύο σημαντικές βραβεύσεις

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μαρινόπουλος: Δύο σημαντικές βραβεύσεις

6 Μαρτίου 2015 | 13:53 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Σημαντική διάκριση απέσπασε η Μαρινόπουλος στις αρχές Φεβρουαρίου στην απονομή του θεσμού των Βραβείων Franchise, που οργανώνονται κάθε χρόνο –για 7η χρονιά φέτος– από το περιοδικό Franchise Business. Η εταιρεία απέσπασε το βραβείο Fast Growth Franchisor, ως η αλυσίδα με τα περισσότερα νέα καταστήματα το 2014, σε σχέση με το ετήσιο ποσοστό αύξησής τους.

Πέρυσι η εταιρεία ενίσχυσε την παρουσία της στην αγορά του franchise, εντάσσοντας στον κορμό της τα 143 πρώην Αρβανιτίδης στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ αντίστοιχα ενέταξε στο δίκτυό της καταστήματα στο Ηράκλειο, την Κατερίνη, τη Λάρισα, τον Τύρναβο, την Αγιά, την Αστυπάλαια, τη Λευκάδα, την Πάργα, το Λαγονήσι, την Κω, τη Ρόδο, τη Σέριφο, την Αντίπαρο και τη Νάουσα της Πάρου. Έτσι, από τα 894 σημεία πώλησης που διαθέτει σήμερα στην Ελλάδα, τα 453 είναι franchise.

Εξάλλου, στα τέλη Ιανουαρίου η εταιρεία απέσπασε ακόμα μια σημαντική διάκριση, στο  θεσμό των Corporate Affairs Excellence Awards, που διοργάνωσε για δεύτερη φορά η ΕΕΔΕ, τιμώμενη με το βραβείο Corporate Affairs Excellence Award, στην κατηγορία Σχέσεις με ΜΜΕ, καθώς μεταξύ 2012 και 2014 εφάρμοσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής επικοινωνίας και προϊοντικής προβολής, οικοδομώντας μία υπεύθυνη σχέση με τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

σελφ σερβις (T. 447)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οριακά καλύτερα από το 2017, συγκλονιστικά χειρότερα από το 2008

Η Έρευνα Οικογενειακοί Προϋπολογισμοί (ΕΟΠ) 2018 είναι η δέκατη ένατη κατά σειρά, που διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ και η πρώτη επί της ουσίας που διεξάγεται ύστερα από την τυπική λήξη των προγραμμάτων δημοσιονομικής προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας. Το βασικό πόρισμά της είναι η συνεχιζόμενη μεν αλλά ισχνή, μετά το 2017, βελτίωση της κατανάλωσης των νοικοκυριών και η επιβεβαίωση, ακόμα μια χρονιά, της τεράστιας απόστασης από το επίπεδο της καταναλωτικής δαπάνης του 2008, πράγμα που αποτυπώνει τις δρα...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION