σελφ σερβις - Μαρινόπουλος: Δύο σημαντικές βραβεύσεις

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μαρινόπουλος: Δύο σημαντικές βραβεύσεις

6 Μαρτίου 2015 | 13:53 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Σημαντική διάκριση απέσπασε η Μαρινόπουλος στις αρχές Φεβρουαρίου στην απονομή του θεσμού των Βραβείων Franchise, που οργανώνονται κάθε χρόνο –για 7η χρονιά φέτος– από το περιοδικό Franchise Business. Η εταιρεία απέσπασε το βραβείο Fast Growth Franchisor, ως η αλυσίδα με τα περισσότερα νέα καταστήματα το 2014, σε σχέση με το ετήσιο ποσοστό αύξησής τους.

Πέρυσι η εταιρεία ενίσχυσε την παρουσία της στην αγορά του franchise, εντάσσοντας στον κορμό της τα 143 πρώην Αρβανιτίδης στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ αντίστοιχα ενέταξε στο δίκτυό της καταστήματα στο Ηράκλειο, την Κατερίνη, τη Λάρισα, τον Τύρναβο, την Αγιά, την Αστυπάλαια, τη Λευκάδα, την Πάργα, το Λαγονήσι, την Κω, τη Ρόδο, τη Σέριφο, την Αντίπαρο και τη Νάουσα της Πάρου. Έτσι, από τα 894 σημεία πώλησης που διαθέτει σήμερα στην Ελλάδα, τα 453 είναι franchise.

Εξάλλου, στα τέλη Ιανουαρίου η εταιρεία απέσπασε ακόμα μια σημαντική διάκριση, στο  θεσμό των Corporate Affairs Excellence Awards, που διοργάνωσε για δεύτερη φορά η ΕΕΔΕ, τιμώμενη με το βραβείο Corporate Affairs Excellence Award, στην κατηγορία Σχέσεις με ΜΜΕ, καθώς μεταξύ 2012 και 2014 εφάρμοσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής επικοινωνίας και προϊοντικής προβολής, οικοδομώντας μία υπεύθυνη σχέση με τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

σελφ σερβις (T. 447)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION