σελφ σερβις - Waitrose: Online μαθήματα μαγειρικής

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Ηνωμένο Βασίλειο

Waitrose: Online μαθήματα μαγειρικής

21 Οκτωβρίου 2013 | 13:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Αξιοποιώντας τη φήμη της Delia Smith, γνωστής σεφ της Μ. Βρετανίας, η αλυσίδα Waitrose παρουσιάζει την online σχολή μαγειρικής στο ψηφιακό κανάλι της εταιρείας, Waitrose TV.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά μαθημάτων μαγειρικής, συμβουλές και 40 video που θα διατίθενται δωρεάν. Παράλληλα, στο site της αλυσίδας, Waitrose.com, θα παρουσιάζονται 150 συνταγές της Delia Smith. Το τηλεοπτικό κανάλι της Waitrose εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2012 και τον Ιούνιο παρουσίασε τη δική του εκπομπή κηπουρικής. Ο marketing director της αλυσίδας δήλωσε πως η έμπνευση και η εξειδίκευση είναι τα δύο βασικά συστατικά του online περιεχομένου που παρουσιάζει η εταιρεία, και που αποτελεί πλέον μέρος της συνολικής στρατηγικής της επικοινωνίας με τον πελάτη.

σελφ σερβις (T. 431)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION