σελφ σερβις - Μαρινόπουλος: Δυναμική ανάπτυξη του franchise

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μαρινόπουλος: Δυναμική ανάπτυξη του franchise

25 Σεπτεμβρίου 2013 | 12:45 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Franchising,News,Αγορά

Έξι νέα καταστήματα franchise άνοιξε από τις αρχές του έτους ως τον Ιούλιο η Μαρινόπουλος, επιμένοντας στην ανάπτυξη του δικτύου δικαιόχρησης, που αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της. Με τις έξι νέες μονάδες, το δυναμικό της εταιρείας αυξήθηκε στα 298 καταστήματα franchise.

Ειδικότερα, η εταιρεία εγκαινίασε δύο Carrefour Express, ένα στην Αθήνα 350τμ και ένα στη Σκάλα Ποταμιάς στη Θάσο 500τμ. Επίσης, τέσσερα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, στις Φέρες Έβρου 750τμ, στην Αρτάκη Ευβοίας 400τμ, στον Πύργο Μονοφατσίου στο Ηράκλειο Κρήτης 400 τμ και στην Αρκαδία 400τμ. Στα εν λόγω καταστήματα, για τη λειτουργία των οποίων εφαρμόζεται ένα νέο άκρως ανταγωνιστικό μοντέλο franchise προς όφελος της ανταγωνιστικότητας των franchisees, απασχολούνται 47 εργαζόμενοι.

Η αλυσίδα διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο franchise 80 καταστημάτων Carrefour Express, 34 Carrefour Μαρινόπουλος, 90 Smile και 94 ΟΚ! Anytime Markets. Σημειώνεται ότι μία από τις πέντε σημαντικές διακρίσεις που απέσπασε πρόσφατα η Μαρινόπουλος στη φετινή απονομή των σέλφ σέρβις Excellence Awards αφορούσε το βραβείο στην κατηγορία franchise, για το δίκτυο των 300 καταστημάτων της.

Σε ό,τι αφορά τις προωθητικές ενέργειες της αλυσίδας, αναφέρουμε πως μεταξύ 29 Αυγούστου και 21 Σεπτεμβρίου, για κάθε σχολική τσάντα που αγόραζαν οι πελάτες της Μαρινόπουλος με την κάρτα Club, κέρδιζαν επιστροφή σε δωροεπιταγή ίση με το 25% της αξίας της για τις επόμενες αγορές τους σε βασικά είδη.

σελφ σερβις (T. 431)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION