σελφ σερβις - ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: Wal-Mart και στο Περού;

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: Wal-Mart και στο Περού;

17 Σεπτεμβρίου 2013 | 15:23 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Η αμερικανική αλυσίδα προγραμματίζει τη λειτουργία εντός του έτους καταστημάτων της και στο Περού, ενώ σκοπεύει να δημιουργήσει μια τοπική ομάδα στελεχών, τα οποία θα «τρέξουν» το συγκεκριμένο πλάνο. Η πληροφορία προέρχεται από στέλεχος της αλυσίδας και δημοσιεύθηκε στο Reuters, παρά τη διάψευση της κεντρικής διοίκησης.

Το στέλεχος της Wal-Mart επέμεινε πως η εταιρεία του δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην εξαγορά κάποιας τοπικής αλυσίδας και ότι θα κάνει την είσοδό της στη χώρα μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο. Όσο για τη λειτουργία καταστημάτων, αυτή δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2013, γιατί θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει η κατασκευή τους. Η Wal-Mart έχει ήδη στην ιδιοκτησία της ένα οικόπεδο, το οποίο ήρθε στην κατοχή της με την εξαγορά της χιλιανής αλυσίδας λιανεμπορίου Distribution Y Servicios, πριν αρκετά χρόνια.

Η DyS δεν έχει μεν καταστήματα στο Περού αλλά διαθέτει γραφεία. Οι αλυσίδες λιανεμπορίου ελέγχουν μόνο το 15% του κλάδου στο Περού, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό σε Βραζιλία και Χιλή είναι 60%. Η Wal-Mart έχει σημαντική παρουσία στη Λατινική Αμερική, με πάνω από 3.000 καταστήματα, από το Μεξικό μέχρι την Αργεντινή.

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION