σελφ σερβις - ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: Wal-Mart και στο Περού;

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: Wal-Mart και στο Περού;

17 Σεπτεμβρίου 2013 | 15:23 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Η αμερικανική αλυσίδα προγραμματίζει τη λειτουργία εντός του έτους καταστημάτων της και στο Περού, ενώ σκοπεύει να δημιουργήσει μια τοπική ομάδα στελεχών, τα οποία θα «τρέξουν» το συγκεκριμένο πλάνο. Η πληροφορία προέρχεται από στέλεχος της αλυσίδας και δημοσιεύθηκε στο Reuters, παρά τη διάψευση της κεντρικής διοίκησης.

Το στέλεχος της Wal-Mart επέμεινε πως η εταιρεία του δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην εξαγορά κάποιας τοπικής αλυσίδας και ότι θα κάνει την είσοδό της στη χώρα μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο. Όσο για τη λειτουργία καταστημάτων, αυτή δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2013, γιατί θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει η κατασκευή τους. Η Wal-Mart έχει ήδη στην ιδιοκτησία της ένα οικόπεδο, το οποίο ήρθε στην κατοχή της με την εξαγορά της χιλιανής αλυσίδας λιανεμπορίου Distribution Y Servicios, πριν αρκετά χρόνια.

Η DyS δεν έχει μεν καταστήματα στο Περού αλλά διαθέτει γραφεία. Οι αλυσίδες λιανεμπορίου ελέγχουν μόνο το 15% του κλάδου στο Περού, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό σε Βραζιλία και Χιλή είναι 60%. Η Wal-Mart έχει σημαντική παρουσία στη Λατινική Αμερική, με πάνω από 3.000 καταστήματα, από το Μεξικό μέχρι την Αργεντινή.

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION