σελφ σερβις - ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέος COO

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέος COO

27 Αυγούστου 2013 | 10:54 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Μετακινήσεις Στελεχών

Ο κ. Γ. Κυρίτσης, COO της ΑΒ Βασιλόπουλος από τον Μάιο του 2011, στα μέσα Ιουλίου ανέλαβε καθήκοντα COO της Delhaize Σερβίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και Μαυροβούνιου, καθώς η εμπειρία, η στρατηγική σκέψη και οι ηγετικές ικανότητες που επέδειξε στη δύσκολη ελληνική πραγματικότητα κρίθηκαν αναγκαίες για τις «γεμάτες προκλήσεις και ιδιαίτερης σπουδαιότητας αγορές της Σερβίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και Μαυροβούνιου», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

 Τη θέση του κ. Κυρίτση στο τιμόνι της ΑΒ Βασιλόπουλος ανέλαβε ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, ο οποίος έχει θητεύσει στην εταιρεία ως διευθυντής αγορών, εκτελεστικός εμπορικός διευθυντής και μέλος του Steering Committee, εκτελεστικός διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Στρατηγικής & Marketing και μέχρι πρότινος Senior Vice President ΝΑ Ευρώπης, υπεύθυνος Strategy, Marketing & Business Development. Ο κ. Βρετάκος είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις, και κάτοχος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τόσο ο κ. Κυρίτσης όσο και ο κ. Βρετάκος αναφέρονται στον κ. Κ. Μαχαίρα, CEO Νοτιανατολικής Ευρώπης και Ασίας και Executive Vice President του Delhaize Group.

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION