σελφ σερβις - ΑΒ Βασιλόπουλος: Επέκταση και οργανωτικές αλλαγές

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Επέκταση και οργανωτικές αλλαγές

19 Αυγούστου 2013 | 12:32 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Μετακινήσεις Στελεχών

Η ΑΒ Βασιλόπουλος πρόσθεσε στο δίκτυό της τέσσερα νέα εταιρικά καταστήματα.

Ειδικότερα, στην περιοχή του Κερατσινίου απέκτησε δύο νέα σούπερ μάρκετ, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 402 το πρώτο, έκτασης χώρου πωλήσεων 860τμ σε δύο επίπεδα, και στην Λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη 76 το δεύτερο, με χώρο πώλησης 420τμ. Το τρίτο της νέο σούπερ μάρκετ, έκτασης 400τμ, εξυπηρετεί τους καταναλωτές της περιοχής του Κορυδαλλού και βρίσκεται στην οδό Ποταμού και Κρόνου 17, ενώ το τέταρτο, έκτασης 900τμ με 5 ταμεία, εξυπηρετεί τους κατοίκους του Ναυπλίου, ευρισκόμενο επί των οδών Μπουμπουλίνας και Νέας Κίου.

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας στις 21 Ιουνίου ενός νέου ΑΒ Food Market συνεργάτη της, στη Ζάκυνθο (θέση Αμπελόκηποι). Πρόκειται για το 52ο κατάστημα franchise της αλυσίδας, δεύτερου του δικτύου συνεργατών στη Ζάκυνθο. Έχει έκταση 800τμ, απασχολεί 15μελές προσωπικό και διαθέτει 5 ταμεία. Ανήκει στην εταιρεία Αφοί Δ. Πατσόπουλοι ΑΕΒΕ Εισαγωγών-Εξαγωγών. Εξάλλου, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε σημαντική διάκριση για τις συνεχείς προσπάθειές της στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, από το ΕΒΕΑ, στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης Βραβεία ΕΒΕΑ 2013 για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι η εταιρεία επεκτείνει το πρόγραμμα «my AB touch point» σε 50 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό κανάλι διαδραστικής επικοινωνίας με τους πελάτες της (digital signage), που τους επιτρέπει να πλοηγούνται στις διαφορετικές θεματικές ενότητες των ΑΒ και να κερδίζουν έξτρα πόντους ΑΒ Plus από ηλεκτρονικά κουπόνια, που λαμβάνουν στα κινητά τους, να βρίσκουν συγκεντρωμένες τις προσφορές και τις πληροφορίες για τα προγράμματα επιβράβευσης της ΑΒ, να εντοπίζουν γευστικές συνταγές, να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες του καταστήματος κλπ.

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION