σελφ σερβις - Νέο Κρόνος στην Πάτρα

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέο Κρόνος στην Πάτρα

4 Σεπτεμβρίου 2013 | 09:52 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Τη λειτουργία του 19ου καταστήματος της αχαϊκής Κρόνος, μέλους του ομίλου αγορών ΕΛΟΜΑΣ, εγκαινίασε στις 19 Ιουνίου, επί της οδού 25ης Μαρτίου 12 στη παραλία Πατρών, η διοίκηση της εταιρείας, παρουσία πλήθους πελατών της.

 Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κατάστημα χώρου πωλήσεων 400τμ, που προσφέρει περισσότερους από 14.000 κωδικούς προϊόντων, μεταξύ των οποίων τα υψηλής ποιότητας παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα Χελμός, τα προϊόντα Κρόνος και τα PL ΕΛΟΜΑΣ σε χαμηλές τιμές. Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος παρουσία του ΔΣ του ομίλου, του προσωπικού και πλήθους επίσημων προσκεκλημένων, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της πατραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας.

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION