σελφ σερβις - Barilla Piccolini: Νέες συσκευασίες

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Barilla Piccolini: Νέες συσκευασίες

26 Απριλίου 2013 | 12:42 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Σε νέες συσκευασίες θα βρίσκουν οι καταναλωτές τα Barilla Piccolini.

Στις νέες συσκευασίες κυριαρχεί το γνωστό μπλε χρώμα της Barilla, αλλά συγχρόνως διατηρείται το γαλάζιο χρώμα των προηγούμενων συσκευασιών, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την διαφοροποίηση στο ράφι. Τα  Barilla Piccolini είναι ιδανικά για τα παιδιά και κατάλληλα για όλη την οικογένεια, αφού αποτελούν ένα πλήρες γεύμα με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που μαγειρεύονται πιο γρήγορα από τα αντίστοιχα ζυμαρικά κανονικού μεγέθους, δίνοντας λύση στις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού.

Η σειρά περιλαμβάνει 4 από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών, τα Farfalle, τα Penne Rigate, τα Fusilli και τα Pipe Rigate σε μικρότερο μέγεθος, καθώς και τα Barilla Piccolini με λαχανικά μία καινοτόμο σειρά της Barilla, υψηλής διατροφικής αξίας, που συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία των ζυμαρικών με αυτά των λαχανικών.

σελφ σερβις (T. 427)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION