σελφ σερβις - Danone: Νέα παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού µε τη Disney

Κυριακή, 5 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Danone: Νέα παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού µε τη Disney

26 Απριλίου 2013 | 12:41 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Στο λανσάρισμα δύο νέων παιδικών επιδορπίων γιαουρτιού προχώρησε η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΑΕ, μετά την υπογραφή συμφωνίας με τη Disney.

Συγκεκριμένα, στα ράφια των σούπερ μάρκετ βρίσκονται ήδη οι νέες συσκευασίες Danone, με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές των μικρών φίλων, τον σούπερ ήρωα Spider-Man της Marvel και την πριγκίπισσα της Disney, Rapunzel. Με τη συνδυαστική γεύση φράουλας - μπανάνας, (106 γραμ), συνοδευόμενο από τραγανά σοκολατένια μπαλάκια, το Danone Disney υπόσχεται να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, τα παιδιά. Τα δύο νέα επιδόρπια γιαουρτιού συμμορφώνονται πλήρως με τις αυστηρές διατροφικές προδιαγραφές της Walt Disney Company και της Danone (οδηγίες για έλεγχο θερμίδων, λιπαρών, κορεσμένων λιπαρών, νατρίου και ζάχαρης και εξάλειψη των υδρογονωμένων λιπών). Η Danone AE προσφέρει τα νέα επιδόρπια σε οικονομική τιμή.

σελφ σερβις (T. 427)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION