σελφ σερβις - Red Bull Editions: Τρεις νέες γεύσεις

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Red Bull Editions: Τρεις νέες γεύσεις

17 Μαΐου 2013 | 11:39 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Oι καταναλωτές θα έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν τις τονωτικές ιδιότητες του Red Bull σε τρεις ολοκαίνουριες γεύσεις: Red Edition, με γεύση cranberry, Blue Edition, με γεύση blueberry και Silver Edition, με γεύση lime.

Τα Red Bull Editions έχουν ως βάση τα ίδια συστατικά του ομώνυμου ενεργειακού ποτού και διαφοροποιούνται μόνο ως προς τη γεύση και το χρώμα. Διαθέσιμα στη συσκευασία των 250 ml, τα νέα μέλη της οικογένειας της Red Bull αντανακλούν τα χρώματα των αντίστοιχων φρούτων χάρη στο μοναδικά σχεδιασμένο design της συσκευασίας. Το ιδιαίτερο design στη συσκευασία του κάθε Red Bull Edition είναι σκοπίμως διαφορετικό από αυτό του ενεργειακού ποτού Red Bull, ώστε οι διαφορετικές γεύσεις να ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά. Η τιμή ωστόσο, παραμένει ίδια με το ενεργειακό ποτό Red Bull των 250 ml.

σελφ σερβις (T. 427)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION