σελφ σερβις - Η πρώτη CC Cream

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η πρώτη CC Cream

26 Απριλίου 2013 | 13:14 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

H L’Oreal Paris εισέρχεται στην αγορά των κρεμών CC, μία νέα γενιά υβριδίων, οι οποίες –μετά τις κρέμες BB- αντιπροσωπεύουν τις λέξεις Color Correction και αποτελούν την επόμενη γενιά των προϊόντων αυτών, έχοντας μία επιπλέον ιδιότητα: Διορθώνουν τις χρωματικές ατέλειες της επιδερμίδας.

Ως εξελιγμένο προϊόν περιποίησης, περιέχουν ενυδατικό σύμπλεγμα, με γλυκερίνη σε υψηλή συγκέντρωση και ένα παράγωγο γλυκόλης για 24ωρη ενυδάτωση, κοκτέιλ βιταμινών το οποίο περιέχει Προ-βιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας και SPF 12 για την προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες UV καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Επιπλέον, για πρώτη φορά, η διόρθωση του χρώματος αφορά συνολικά στον τόνο της επιδερμίδας. Η μοβ κρέμα CC είναι για εφέ κατά της θαμπάδας και η πράσινη κρέμα CC για εφέ κατά των κοκκινίλων.

σελφ σερβις (T. 427)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION