σελφ σερβις - Στρατηγική συνεργασία Μαρινόπουλος - Κωτσόβολος

Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Στρατηγική συνεργασία Μαρινόπουλος - Κωτσόβολος

21 Μαΐου 2013 | 10:46 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Shop in shop,Αγορά

Δύο κορυφαίες εταιρείες του λιανεμπορίου παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τρία εξειδικευμένα shop-in-shop Κωτσόβολος στα καταστήματα Carrefour στην Αττική, το Μαρούσι, τον Γέρακα και τον Άλιμο.

Οι πελάτες των συγκεκριμένων καταστημάτων θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν μια μεγάλη ποικιλία συσκευών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς, σε ανταγωνιστικές τιμές, με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης Support 360°. «Πρόκειται για μία σύμπραξη που αντανακλά την πρόθεσή μας να επενδύουμε διαρκώς σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Φέρνουμε στα καταστήματά μας εκτός από μια ολοκαίνουρια και μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση της μεγαλύτερης αλυσίδας ηλεκτρικών στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Jérôme Loubère, διευθύνων σύμβουλος της Μαρινόπουλος. To πρώτο shop-in-shop της Κωτσόβολος θα λειτουργήσει στο Carrefour Μαρουσίου εντός του Απριλίου.

σελφ σερβις (T. 427)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION