σελφ σερβις - Βράβευση Waitrose από τον πρωθυπουργό

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Βράβευση Waitrose από τον πρωθυπουργό

1 Μαρτίου 2012 | 15:26 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Βράβευση Waitrose από τον πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας David Cameron, παρέδωσε στις αρχές του χρόνου στον γενικό διευθυντής της αλυσίδας Waitrose βραβείο για την κοινωνική της προσφορά, που υλοποιείται βάσει του προγράμματος ΕΚΕ με την ονομασία «Community Matters».

(Ηνωμένο Βασίλειο) Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία κατά τη διαδικασία βράβευσης, μέσω του προγράμματος δωρίστηκαν 10 εκατ. λίρες από τα κέρδη της Waitrose σε περισσότερες από 30.000 πρωτοβουλίες σε όλη τη χώρα. Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε την απόφαση της αλυσίδας να αυξήσει την υποστήριξή της στις τοπικές κοινωνίες. Η νέα πρωτοβουλία, με την ονομασία Partner Voluntreering, επρόκειτο να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, οι υπάλληλοι της αλυσίδας θα προσφέρουν εθελοντική εργασία άνω των 250 ωρών ανά θυγατρική εταιρεία. Μετά από μια πιλοτική φάση, το πρόγραμμα θα επεκταθεί ώστε η εθελοντική εργασία στις τοπικές κοινωνίες να ξεπεράσει συνολικά τις 75.000 ώρες, για το 2012.

σελφ σερβις (T. 414)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION