σελφ σερβις - Βράβευση Waitrose από τον πρωθυπουργό

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Βράβευση Waitrose από τον πρωθυπουργό

1 Μαρτίου 2012 | 15:26 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Βράβευση Waitrose από τον πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας David Cameron, παρέδωσε στις αρχές του χρόνου στον γενικό διευθυντής της αλυσίδας Waitrose βραβείο για την κοινωνική της προσφορά, που υλοποιείται βάσει του προγράμματος ΕΚΕ με την ονομασία «Community Matters».

(Ηνωμένο Βασίλειο) Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία κατά τη διαδικασία βράβευσης, μέσω του προγράμματος δωρίστηκαν 10 εκατ. λίρες από τα κέρδη της Waitrose σε περισσότερες από 30.000 πρωτοβουλίες σε όλη τη χώρα. Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε την απόφαση της αλυσίδας να αυξήσει την υποστήριξή της στις τοπικές κοινωνίες. Η νέα πρωτοβουλία, με την ονομασία Partner Voluntreering, επρόκειτο να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, οι υπάλληλοι της αλυσίδας θα προσφέρουν εθελοντική εργασία άνω των 250 ωρών ανά θυγατρική εταιρεία. Μετά από μια πιλοτική φάση, το πρόγραμμα θα επεκταθεί ώστε η εθελοντική εργασία στις τοπικές κοινωνίες να ξεπεράσει συνολικά τις 75.000 ώρες, για το 2012.

σελφ σερβις (T. 414)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION