σελφ σερβις - Τιμές βάσει εισοδήματος από την Tesco

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Τιμές βάσει εισοδήματος από την Tesco

1 Μαρτίου 2012 | 15:24 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Τιμές βάσει εισοδήματος από την Tesco

Τον καθορισμό των τιμών της ανά περιοχή βάσει εισοδήματος εξετάζει η Tesco.

(Ηνωμένο Βασίλειο) Η ισχυρότερη αλυσίδα της χώρας σκέφτεται να έχει περισσότερες προσφορές και μεγαλύτερη γκάμα των φθηνότερων σειρών της (όπως η σειρά Tesco Value) στα καταστήματα που λειτουργούν σε περιοχές στις οποίες τα εισοδήματα είναι χαμηλά, ενώ στους κατοίκους των ακριβών περιοχών θα προωθεί προϊόντα όπως τα Tesco Finest.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, η αλυσίδα βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με προμηθευτές της που σκέφτονται να ξεκινήσουν προωθητικές ενέργειες σε περιοχές όπου τα εισοδήματα είναι χαμηλά και υπάρχει έντονος ανταγωνισμός από τους discounters όπως οι Aldi, Lidl και Iceland. Θα υπάρχουν όμως και προϊόντα στα οποία η τιμή θα είναι ενιαία, για όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Η νέα αυτή τιμολογιακή πολιτική θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε 300 καταστήματα, με στόχο να επεκταθεί στο σύνολο του δικτύου.

Ήδη η αλυσίδα αποφασίζει την γκάμα των προϊόντων των καταστημάτων της σύμφωνα με τα δημογραφικά στοιχεία και τις καταναλωτικές συνήθειες κάθε περιοχής, όπως καταγράφονται από το πρόγραμμα πιστότητας που εφαρμόζει μέσω της Clubcard.

σελφ σερβις (T. 414)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα για παιδιά & βρέφη: Δημογραφική και οικονομική κρίση κρατούν τον τζίρο γονατισμένο

Το δημογραφικό μας πρόβλημα ως κρίση υπογεννητικότητας, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, έχει οδηγήσει την αγορά των παιδικών προϊόντων σε χρόνια συρρίκνωση τζίρου. Εναλλακτικές λύσεις τόνωσης των πωλήσεων αναζητούνται με επιτυχία κατά περίπτωση προϊόντων, των οποίων οι χρήσεις υπερβαίνουν τα όρια της εξειδίκευσής τους, όπως τα μωρομάντηλα. Συνεπώς την εν λόγω αγορά εξακολουθούν να την κινούν σε άλλα προϊόντα οι έντονες προωθητικές ενέργειες, σε άλλα η ανελαστικότητα της ζήτησής τους και στ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION