σελφ σερβις - Τιμές βάσει εισοδήματος από την Tesco

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Τιμές βάσει εισοδήματος από την Tesco

1 Μαρτίου 2012 | 15:24 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Τιμές βάσει εισοδήματος από την Tesco

Τον καθορισμό των τιμών της ανά περιοχή βάσει εισοδήματος εξετάζει η Tesco.

(Ηνωμένο Βασίλειο) Η ισχυρότερη αλυσίδα της χώρας σκέφτεται να έχει περισσότερες προσφορές και μεγαλύτερη γκάμα των φθηνότερων σειρών της (όπως η σειρά Tesco Value) στα καταστήματα που λειτουργούν σε περιοχές στις οποίες τα εισοδήματα είναι χαμηλά, ενώ στους κατοίκους των ακριβών περιοχών θα προωθεί προϊόντα όπως τα Tesco Finest.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, η αλυσίδα βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με προμηθευτές της που σκέφτονται να ξεκινήσουν προωθητικές ενέργειες σε περιοχές όπου τα εισοδήματα είναι χαμηλά και υπάρχει έντονος ανταγωνισμός από τους discounters όπως οι Aldi, Lidl και Iceland. Θα υπάρχουν όμως και προϊόντα στα οποία η τιμή θα είναι ενιαία, για όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Η νέα αυτή τιμολογιακή πολιτική θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε 300 καταστήματα, με στόχο να επεκταθεί στο σύνολο του δικτύου.

Ήδη η αλυσίδα αποφασίζει την γκάμα των προϊόντων των καταστημάτων της σύμφωνα με τα δημογραφικά στοιχεία και τις καταναλωτικές συνήθειες κάθε περιοχής, όπως καταγράφονται από το πρόγραμμα πιστότητας που εφαρμόζει μέσω της Clubcard.

σελφ σερβις (T. 414)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION