σελφ σερβις - Νέα καμπάνια της Μασούτης

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέα καμπάνια της Μασούτης

1 Μαρτίου 2012 | 15:11 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Campaigns,Αγορά

Νέα καμπάνια της Μασούτης

Η Μασούτης ξεκίνησε τη νέα διαφημιστική της καμπάνια φέτος, με δύο μηνύματα. Το πρώτο απηχεί την κεντρική πολιτική μάρκετινγκ της εταιρείας για το 2012, με το σλόγκαν «Μασούτης, οικονομικά & ελληνικά, για τον καθένα μας!».

Το τηλεοπτικό μήνυμα αποτελείται από πέντε διαφορετικά σποτ, που παρουσιάζουν καθημερινούς ανθρώπους-χαρακτήρες κάθε ηλικίας, οι οποίοι σε απλό λευκό φόντο και με αυθόρμητο τρόπο εκφράζουν την άποψή τους για τη Μασούτης, κλείνοντας με το σλόγκαν της καμπάνιας. Η καμπάνια εξελίσσεται τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και σε έντυπα.

Το δεύτερο μήνυμα αφορά σε εβδομαδιαίες προϊοντικές προσφορές της αλυσίδας κι έχει ως κεντρικό μήνυμα το σλόγκαν «Ο επιμένων οικονομικά». Κι αυτό επίσης προβάλλεται τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, μέσω εφημερίδων και φυλλαδίων προσφορών της εταιρείας.

Η καμπάνια στις δύο εκδοχές της εμπνέει αισιοδοξία, υπενθυμίζοντας την ελληνικότητα της εταιρείας, τις οικονομικές τιμές της και τη συμβολή της στην ανάπτυξη της χώρας, καθώς προσφέρει πάνω από 5.700 θέσεις εργασίας και υλοποιεί συνεχείς επενδύσεις σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, διαθέτοντας δίκτυο 235 καταστημάτων.

σελφ σερβις (T. 414)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα για παιδιά & βρέφη: Δημογραφική και οικονομική κρίση κρατούν τον τζίρο γονατισμένο

Το δημογραφικό μας πρόβλημα ως κρίση υπογεννητικότητας, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, έχει οδηγήσει την αγορά των παιδικών προϊόντων σε χρόνια συρρίκνωση τζίρου. Εναλλακτικές λύσεις τόνωσης των πωλήσεων αναζητούνται με επιτυχία κατά περίπτωση προϊόντων, των οποίων οι χρήσεις υπερβαίνουν τα όρια της εξειδίκευσής τους, όπως τα μωρομάντηλα. Συνεπώς την εν λόγω αγορά εξακολουθούν να την κινούν σε άλλα προϊόντα οι έντονες προωθητικές ενέργειες, σε άλλα η ανελαστικότητα της ζήτησής τους και στ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION