σελφ σερβις - 7.000 νέοι υπάλληλοι στη Morrisons

Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

7.000 νέοι υπάλληλοι στη Morrisons

27 Ιανουαρίου 2012 | 11:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Σύμφωνα με δηλώσεις της διοίκησης της βρετανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Morrisons, 7.000 νέες θέσεις εργασίας πρόκειται να δημιουργηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες των νέων καταστημάτων που προγραμματίζεται να λειτουργήσουν εντός του 2012.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία σκοπεύει να εγκαινιάσει κατά τη διάρκεια του 2012, περίπου 25 καταστήματα. Οι μισές περίπου από τις νέες θέσεις εργασίας θα καλυφθούν από ανέργους, ενώ τα 3/4 θα προέρχονται από άτομα που θα ανήκουν στον πληθυσμό της περιοχής όπου θα λειτουργήσει το κάθε κατάστημα.

Περίπου 300 θέσεις εργασίας θα αφορούν σε προσωπικό που θα απασχοληθεί στο νέο περιφερειακό κέντρο διανομής της αλυσίδας στο Bridgewater, από το οποίο διανέμονται προϊόντα για τη νοτιο-δυτική και τη νότια Ουαλία.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού της αλυσίδας, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες η αλυσίδα συνεχίζει να έχει φιλόδοξα πλάνα για το μέλλον και αυτό σημαίνει πως θα αναζητά το κατάλληλο προσωπικό για τη στελέχωση του δικτύου της. Τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα ανέφεραν αύξηση πωλήσεων 4,6% για το τρίμηνο μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

σελφ σερβις (T. 413)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION