σελφ σερβις - Γιορτές προωθήσεων στο Carrefour Planet

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Γιορτές προωθήσεων στο Carrefour Planet

14 Δεκεμβρίου 2011 | 14:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Εκδηλώσεις

Γιορτές προωθήσεων στο Carrefour Planet

Μεταξύ 14 και 26 Νοεμβρίου το Philadelphia υποδέχθηκε τους επισκέπτες του Carrefour Planet με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις και cooking shows.

Μάλιστα, τα διήμερα 18-19 και 25-26 Νοεμβρίου ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγείρεψε live συνταγές, βασισμένες στο προϊόν. Την ίδια περίοδο, μεταξύ 14 και 26 Νοεμβρίου, οι πελάτες του Planet μυήθηκαν από το Άλτις στην ιστορία και τις αξίες των ελαιόλαδων Άλτις Παραδοσιακό, Άλτις Απαλό και Άλτις Κλασικό, και να συμμετάσχουν σε μεγάλο διαγωνισμό, με έπαθλα πέντε επώνυμες κουζίνες.

Νωρίτερα, μεταξύ 17 και 29 Οκτωβρίου, οι πελάτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία, στο πλαίσιο της «Γιορτής Μήλου», να εκπαιδευτούν στη δημιουργία γευστικών συνδυασμών μήλων και προϊόντων της Arla (Lurpaκ, Arla Γραβιέρα, Arla Κρέμα γάλακτος και Castello Danablu). Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία και τις συνταγές τους οι σεφ Στέλιος Παρλιάρος, Αλέξανδρος Παπανδρέου και Πόπη Χρυσανθίδου.

σελφ σερβις (T. 412)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION