σελφ σερβις - Εγκαίνια ΑΒ και ΕΝΑ C&C

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Εγκαίνια ΑΒ και ΕΝΑ C&C

14 Δεκεμβρίου 2011 | 14:04 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Εγκαίνια ΑΒ και ΕΝΑ C&C

Στις 3 Νοεμβρίου εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη (οδός 25ης Μαρτίου, αρ. 37) ένα νέο ΑΒ City, 395 τμ και μία βδομάδα αργότερα ένα ΑΒ Βασιλόπουλος στην περιοχή της Καλαμαριάς (Κ. Καραμανλή 44 και Επίκουρου 7), 1.290 τμ.

Στα μέσα του μήνα η εταιρεία εγκαινίασε ακόμα ένα ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πύλη Τρικάλων, το 2ο στον νομό, 880 τμ. Στο μεταξύ, ο όμιλος λειτούργησε τα ανακαινισμένα ΑΒ στη Χαλκίδα (Γ. Παπανδρέου & Άνδρου), στην Πατησίων (Πατησίων 342 & Γαβριηλίδου), στο Περιστέρι (Εθν. Μακαρίου 54 & Αγ. Παύλου) στο Αγρίνιο (Αργυροκάστρου 54) και στην Κέρκυρα (περιοχή Κοντοκάλι).

Παράλληλα, προχώρησε στα εγκαίνια ενός νέου τύπου καταστήματος χονδρικής ΕΝΑ Cash & Carry στην Καρδίτσα, το οποίο, μέσω του χαμηλού λειτουργικού κόστους, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε ακόμα χαμηλότερες τιμές την προσφερόμενη ποικιλία την προϊόντων του. Το ΕΝΑ Profit Food Cash & Carry είναι 850 τμ. Οι πελάτες του με τη χρήση της κάρτας ΕΝΑ Profit, ανταμείβονται για τις αγορές τους με επιστροφή χρημάτων.

Πρόσφατα, αναρτήθηκε και η νέα, μοντέρνα, υψηλής αισθητικής και φιλική για τον επισκέπτη εταιρική ιστοσελίδα στο www.ab.gr.

σελφ σερβις (T. 412)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION