σελφ σερβις - Εγκαίνια ΑΒ και ΕΝΑ C&C

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Εγκαίνια ΑΒ και ΕΝΑ C&C

14 Δεκεμβρίου 2011 | 14:04 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Εγκαίνια ΑΒ και ΕΝΑ C&C

Στις 3 Νοεμβρίου εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη (οδός 25ης Μαρτίου, αρ. 37) ένα νέο ΑΒ City, 395 τμ και μία βδομάδα αργότερα ένα ΑΒ Βασιλόπουλος στην περιοχή της Καλαμαριάς (Κ. Καραμανλή 44 και Επίκουρου 7), 1.290 τμ.

Στα μέσα του μήνα η εταιρεία εγκαινίασε ακόμα ένα ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πύλη Τρικάλων, το 2ο στον νομό, 880 τμ. Στο μεταξύ, ο όμιλος λειτούργησε τα ανακαινισμένα ΑΒ στη Χαλκίδα (Γ. Παπανδρέου & Άνδρου), στην Πατησίων (Πατησίων 342 & Γαβριηλίδου), στο Περιστέρι (Εθν. Μακαρίου 54 & Αγ. Παύλου) στο Αγρίνιο (Αργυροκάστρου 54) και στην Κέρκυρα (περιοχή Κοντοκάλι).

Παράλληλα, προχώρησε στα εγκαίνια ενός νέου τύπου καταστήματος χονδρικής ΕΝΑ Cash & Carry στην Καρδίτσα, το οποίο, μέσω του χαμηλού λειτουργικού κόστους, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε ακόμα χαμηλότερες τιμές την προσφερόμενη ποικιλία την προϊόντων του. Το ΕΝΑ Profit Food Cash & Carry είναι 850 τμ. Οι πελάτες του με τη χρήση της κάρτας ΕΝΑ Profit, ανταμείβονται για τις αγορές τους με επιστροφή χρημάτων.

Πρόσφατα, αναρτήθηκε και η νέα, μοντέρνα, υψηλής αισθητικής και φιλική για τον επισκέπτη εταιρική ιστοσελίδα στο www.ab.gr.

σελφ σερβις (T. 412)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION