σελφ σερβις - Προϊόντα φτιαγμένα μόνο από γυναίκες

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Προϊόντα φτιαγμένα μόνο από γυναίκες

26 Οκτωβρίου 2011 | 13:50 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Η αμερικανική αλυσίδα Wal-Mart ανακοίνωσε τη δημιουργία ειδικής σελίδας στο site της, από την οποία θα διατίθενται προϊόντα τα οποία έχουν παραχθεί αποκλειστικά από γυναίκες σε πάνω από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων γυναικών που εργάζονται σε συνεταιρισμούς και μικρές ιδιόκτητες επιχειρήσεις.

Το πλάνο προβλέπει πως θα βγει «στον αέρα» την άνοιξη του 2012. Στα προϊόντα θα συμπεριλαμβάνονται κοσμήματα από τη Γουατεμάλα, την Ταϊλάνδη και την Αιθιοπία, καφές από την Κεντρική και Νότια Αμερική και φορέματα από την Κένυα. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στους πρόσφατα εξαγγελθέντες στόχους της αλυσίδας για ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας των γυναικών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέχρι το 2016 προβλέπεται να διατίθενται από το site περίπου 500 διαφορετικά προϊόντα που θα παράγουν πάνω από 20.000 γυναίκες.

σελφ σερβις (T. 410)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION