σελφ σερβις - Η Rewe επενδύει στην τεχνολογία

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Rewe επενδύει στην τεχνολογία

26 Οκτωβρίου 2011 | 13:36 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Η Rewe επενδύει στην τεχνολογία

Πρόσφατα η Rewe ανακοίνωσε την πιλοτική τοποθέτηση του δικού της δικτύου διαχείρισης των χρεωστικών καρτών girocard (διατραπεζικό σύστημα που διαχειρίζεται τις χρεωστικές κάρτες και συνδέει όλα τα γερμανικά ATM με τις τράπεζες της χώρας).

[Γερμανία] Πρόκειται για την πρώτη σχετική εφαρμογή σε λιανεμπορική επιχείρηση. Η πιλοτική φάση της θα αφορά σε λίγα καταστήματα και θα ξεκινήσει στα μέσα του 2012, ενώ προβλέπεται η επέκταση της εφαρμογής σε 6.000 καταστήματα της Rewe (Rewe, Penny, Τoom, Τoom Bumarkt, ProMarkt) εντός ενός έτους.

H Rewe είχε πτώση των EBITA σε ετήσιο επίπεδο (για το 2010), με τα κέρδη της να ανέρχονται σε 514 εκατ. ευρώ έναντι 819 εκατ. ευρώ το 2009. Παρά την καθοδική πορεία των κερδών της, η Rewe δεσμεύθηκε με δηλώσεις της πως θα προχωρήσει σε επέκταση του δικτύου καταστημάτων της στη Γερμανία, αλλά και στο σύνολο των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Την ίδια στιγμή, η Conad, ο συνεργάτης της γαλλικής αλυσίδας Leclerc στην Ιταλία, φημολογείται πως προτίθεται να αγοράσει τα καταστήματα Billa, της Rewe στη χώρα. Η φήμη ξεκίνησε από δημοσίευμα του περιοδικού γαλλικού Lineaires, το οποίο εκδίδεται από τη Rewe, και προκάλεσε ερωτήσεις, στις οποίες δεν υπήρξε επίσημη απάντηση.

σελφ σερβις (T. 410)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION