σελφ σερβις - Βιολογική γεωγρία & αγρο-τουρισμός

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Βιολογική γεωγρία & αγρο-τουρισμός

26 Οκτωβρίου 2011 | 13:28 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Εκδηλώσεις,Τάσεις

Βιολογική γεωγρία & αγρο-τουρισμός

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διεθνές συνέδριο για τη Βιολογική Γεωργία και τον Αγρο-Οικοτουρισμό στη Μεσόγειο, του Μεσογειακού Τμήματος της IFOAM (AgriBioMediterraneo), μεταξύ 16 και 18 Σεπτεμβρίου στη Ζάκυνθο.

Συμμετείχαν περισσότεροι από 150 σύνεδροι, εκπρόσωποι διαφορετικών χωρών της Ευρώπης και της Μεσογείου, όπως και πανεπιστημίων, φορέων του κλάδου της βιολογικής γεωργίας της χώρας μας και μεμονωμένοι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν, μεταξύ άλλων, οι κκ. Μ. Τρεμόπουλος και Κρ. Αρσένης, ευρωβουλευτές, και Παν. Βασιλόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΕΓΕΠ.

Οι κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση οι κ.κ. Χαρ. Μινώτου (AgriBioMediterraneo, ΔΗΩ), Maurizio Davolio (AITR), Markus Arbenz (IFOAM), Δ. Δημόπουλος (Τράπεζα Πειραιώς), Ranko Tadic (Eko-Liburnia) μίλησαν για την παγκόσμια γεωγραφία της βιολογικής γεωργίας και τις προόδους της, για το πώς ο αγρο-οικο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει πρόταση ανάπτυξης στη Μεσόγειο με τα συγκεκριμένα εδαφοκλιματικά χαρακτηριστικά, για τον σημαντικό ρόλο της IFOAM σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά στη χάραξη πολιτικής για τη βιολογική γεωργία και για την «πράσινη οικονομία».

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε και η 6η γενική συνέλευση του Μεσογειακού Τμήματος της IFOAM (AgriBioMediterraneo), η οποία εξέλεξε τη νέα τριετούς θητείας διοίκησή του, υπό την προεδρεία της κ. Χαρίκλειας Μινώτου.

σελφ σερβις (T. 410)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION