σελφ σερβις - Στόχοι αειφορίας από την Ahold

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Στόχοι αειφορίας από την Ahold

25 Μαΐου 2011 | 11:10 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Σε αυτοδέσμευση σχετικά με συγκεκριμένους στόχους που προωθούν την αειφορία προχώρησε πρόσφατα η ολλανδική αλυσίδα Ahold, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην τελευταία έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητάς της.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της αλυσίδας, Lodewijk Hijmans vvan den Bergh, το κλειδί της επιτυχίας αυτών των στόχων είναι η διασφάλιση ισορροπίας μεταξύ φιλοδοξιών και ρεαλισμού. Η Ahold έθεσε συγκεκριμένους, μετρήσιμους και ξεκάθαρους στόχους σε ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία της και μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Μεταξύ αυτών, η δέσμευση της μείωσης κατά 20% των εκπομπών CO2 ανά τμ χώρων πώλησης μέχρι το 2015 (σε σχέση με το 2008, οπότε η επιβάρυνση ήταν 433 kg). Ως το τέλος του 2011, η Ahold δηλώνει πως θα έχει σε κάθε επιχείρησή της ένα πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων, ενώ μέχρι το 2012 θα υλοποιήσει ένα πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς και εκπαίδευσης των απασχολουμένων σε θέματα αειφορίας.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION