σελφ σερβις - Στόχοι αειφορίας από την Ahold

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Στόχοι αειφορίας από την Ahold

25 Μαΐου 2011 | 11:10 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Σε αυτοδέσμευση σχετικά με συγκεκριμένους στόχους που προωθούν την αειφορία προχώρησε πρόσφατα η ολλανδική αλυσίδα Ahold, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην τελευταία έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητάς της.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της αλυσίδας, Lodewijk Hijmans vvan den Bergh, το κλειδί της επιτυχίας αυτών των στόχων είναι η διασφάλιση ισορροπίας μεταξύ φιλοδοξιών και ρεαλισμού. Η Ahold έθεσε συγκεκριμένους, μετρήσιμους και ξεκάθαρους στόχους σε ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία της και μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Μεταξύ αυτών, η δέσμευση της μείωσης κατά 20% των εκπομπών CO2 ανά τμ χώρων πώλησης μέχρι το 2015 (σε σχέση με το 2008, οπότε η επιβάρυνση ήταν 433 kg). Ως το τέλος του 2011, η Ahold δηλώνει πως θα έχει σε κάθε επιχείρησή της ένα πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων, ενώ μέχρι το 2012 θα υλοποιήσει ένα πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς και εκπαίδευσης των απασχολουμένων σε θέματα αειφορίας.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION