σελφ σερβις - Η Tesco «οπισθοχωρεί» σε προωθητική της ενέργεια

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Tesco «οπισθοχωρεί» σε προωθητική της ενέργεια

25 Μαΐου 2011 | 11:10 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Η Tesco «οπισθοχωρεί» σε προωθητική της ενέργεια

Η βρετανική αλυσίδα σταμάτησε να προσφέρει το διπλό της διαφοράς μεταξύ της τιμής των προϊόντων της και εκείνων άλλων αλυσίδων, μετά από τη μεγάλη συμμετοχή των πελατών της στο κυνήγι των διαφορών και την εκταμίευση μεγάλων ποσών στην κάλυψή τους.

[Ηνωμένο Βασίλειο] Η Tesco ανακοίνωσε πως θα εξακολουθεί να δίνει τη διαφορά της τιμής σε όσους βρουν προϊόντα που πωλούνται από τα καταστήματά της σε χαμηλότερη τιμή σε κάποιο άλλο κατάστημα, αλλά όχι στο διπλό. Η ανακοίνωση αυτή θεωρήθηκε ήττα κυρίως από την ανταγωνίστρια αλυσίδα Asda αλλά και νίκη των social media, που ενημέρωναν τους καταναλωτές για τις διαφορές τιμών.

Η πρωτοβουλία της Tesco είχε ξεκινήσει στις αρχές του χρόνου με στόχο να αποδείξει πως ήταν φθηνότερη από την Asda, διαψεύδοντας έτσι τους ισχυρισμούς της σύμφωνα με τους οποίους ήταν φθηνότερη κατά 10% από κάθε άλλη αλυσίδα. Κάποια websites γέμισαν από καταναλωτές που ενημέρωναν τους υπόλοιπους για διαφορές τιμών σε προϊόντα, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να εξασφαλίσουν από την Tesco κουπόνια διπλάσιας αξίας από τη διαφορά των τιμών.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION