σελφ σερβις - Η Tesco «οπισθοχωρεί» σε προωθητική της ενέργεια

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Tesco «οπισθοχωρεί» σε προωθητική της ενέργεια

25 Μαΐου 2011 | 11:10 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Η Tesco «οπισθοχωρεί» σε προωθητική της ενέργεια

Η βρετανική αλυσίδα σταμάτησε να προσφέρει το διπλό της διαφοράς μεταξύ της τιμής των προϊόντων της και εκείνων άλλων αλυσίδων, μετά από τη μεγάλη συμμετοχή των πελατών της στο κυνήγι των διαφορών και την εκταμίευση μεγάλων ποσών στην κάλυψή τους.

[Ηνωμένο Βασίλειο] Η Tesco ανακοίνωσε πως θα εξακολουθεί να δίνει τη διαφορά της τιμής σε όσους βρουν προϊόντα που πωλούνται από τα καταστήματά της σε χαμηλότερη τιμή σε κάποιο άλλο κατάστημα, αλλά όχι στο διπλό. Η ανακοίνωση αυτή θεωρήθηκε ήττα κυρίως από την ανταγωνίστρια αλυσίδα Asda αλλά και νίκη των social media, που ενημέρωναν τους καταναλωτές για τις διαφορές τιμών.

Η πρωτοβουλία της Tesco είχε ξεκινήσει στις αρχές του χρόνου με στόχο να αποδείξει πως ήταν φθηνότερη από την Asda, διαψεύδοντας έτσι τους ισχυρισμούς της σύμφωνα με τους οποίους ήταν φθηνότερη κατά 10% από κάθε άλλη αλυσίδα. Κάποια websites γέμισαν από καταναλωτές που ενημέρωναν τους υπόλοιπους για διαφορές τιμών σε προϊόντα, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να εξασφαλίσουν από την Tesco κουπόνια διπλάσιας αξίας από τη διαφορά των τιμών.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION