σελφ σερβις - Carrefour: Νέος εκτελεστικός διευθυντής Ευρώπης

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Carrefour: Νέος εκτελεστικός διευθυντής Ευρώπης

25 Μαΐου 2011 | 10:59 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Carrefour: Νέος εκτελεστικός διευθυντής Ευρώπης

O διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Carrefour Lars Olofsson ανάθεσε στο Noel Prioux τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή για την Ευρώπη, αντικαθιστώντας τον Vicente Trius.

[Γαλλία] Ο Noel Prioux, που αποτελεί πλέον μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου, θα είναι υπεύθυνος για το Βέλγιο, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία. Στα 51 του χρόνια, ο Prioux έχει να επιδείξει μια σημαντική καριέρα αποκλειστικά στην Carrefour, στο δυναμικό της οποίας εντάχθηκε το 1984.

Έχει υπάρξει εκτελεστικός διευθυντής Τουρκίας, διευθυντής των υπέρ μάρκετ στη Γαλλία, εκτελεστικός διευθυντής Κολομβίας και Νότιας Ασίας. Από το 2008 μέχρι την 1η Μαΐου, οπότε ανέλαβε τη νέα του υπευθυνότητα, κατείχε τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή Ισπανίας. Οι ηγετικές ικανότητες και η εμπειρία του Prioux, θα τεθούν στην υπηρεσία της κατάκτησης των στρατηγικών στόχων του ομίλου στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να διασφαλίσει την επιτυχία του λανσαρίσματος του concept των Carrefour Planet εκτός Γαλλίας.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION