σελφ σερβις - Carrefour: Νέος εκτελεστικός διευθυντής Ευρώπης

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Carrefour: Νέος εκτελεστικός διευθυντής Ευρώπης

25 Μαΐου 2011 | 10:59 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Carrefour: Νέος εκτελεστικός διευθυντής Ευρώπης

O διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Carrefour Lars Olofsson ανάθεσε στο Noel Prioux τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή για την Ευρώπη, αντικαθιστώντας τον Vicente Trius.

[Γαλλία] Ο Noel Prioux, που αποτελεί πλέον μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου, θα είναι υπεύθυνος για το Βέλγιο, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία. Στα 51 του χρόνια, ο Prioux έχει να επιδείξει μια σημαντική καριέρα αποκλειστικά στην Carrefour, στο δυναμικό της οποίας εντάχθηκε το 1984.

Έχει υπάρξει εκτελεστικός διευθυντής Τουρκίας, διευθυντής των υπέρ μάρκετ στη Γαλλία, εκτελεστικός διευθυντής Κολομβίας και Νότιας Ασίας. Από το 2008 μέχρι την 1η Μαΐου, οπότε ανέλαβε τη νέα του υπευθυνότητα, κατείχε τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή Ισπανίας. Οι ηγετικές ικανότητες και η εμπειρία του Prioux, θα τεθούν στην υπηρεσία της κατάκτησης των στρατηγικών στόχων του ομίλου στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να διασφαλίσει την επιτυχία του λανσαρίσματος του concept των Carrefour Planet εκτός Γαλλίας.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION