σελφ σερβις - Future Trends για το λιανεμπόριο από τον CEO της Delhaize

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Σε εκδήλωση που διοργανώνει το περιοδικό σελφ σέρβις στις 19 Απριλίου

Future Trends για το λιανεμπόριο από τον CEO της Delhaize

31 Μαρτίου 2011 | 14:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Συνέδρια

Pierre-Olivier Beckers

Με την πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου Delhaize, όπου υπήρχε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία της ΑΒ Βασιλόπουλος και της πορείας της ακόμη και σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, ενισχύθηκε η εμπιστοσύνη στην ορθότητα της στρατηγικής του New Game Plan.

Από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής αυτής, που υιοθετήθηκε από την Delhaize το 2009, είναι η λειτουργία του ομίλου ως σύνολο (κοινό όραμα και στόχοι), η επιτάχυνση της ανάπτυξης (ακόμη πιο ανταγωνιστικές τιμές, επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, προώθηση ενός υγιεινού μοντέλου διαβίωσης, πρακτικές ΕΚΕ κλπ), η στενότερη συνεργασία με τους προμηθευτές και η βέλτιστη απόδοση της διοικητικής ομάδας.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει από τον ίδιο τον CEO της Delhaize, Pierre-Olivier Beckers την ανάλυση της στρατηγικής του ομίλου, τα πλάνα του μετά την εξαγορά της Delta Maxi, τις δυνατότητες που ανοίγει η ενδυνάμωση του ομίλου στην νοτιοδυτική Ευρώπη για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τις νέες τάσεις στο λιανεμπόριο των FMCG.

O πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή μας είναι keynote speaker στην εκδήλωση που διοργανώνει η Boussias Communications και το περιοδικό σελφ σέρβις την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Grand Bretagne. Το κόστος συμμετοχής έχει διαμορφωθεί με τρόπο ώστε να επιτρέψει στο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό στελεχών του κλάδου να παρακολουθήσουν τη μοναδική αυτή εκδήλωση.

σελφ σερβις (T. 403)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION