σελφ σερβις - Τώρα και non food από το Carrefour Discount

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Τώρα και non food από το Carrefour Discount

24 Φεβρουαρίου 2011 | 14:47 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Τώρα και non food από το Carrefour Discount Από τον Μάιο του 2009 η Carrefour παρουσίασε στο καταναλωτικό κοινό της Γαλλίας το concept Carrefour Discount, μέσω του οποίου προσέφερε προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

[Γαλλία] Σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας, η πρωτοβουλία αυτή σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, μέσα σε έναν μήνα, περίπου τα μισά γαλλικά νοικοκυριά είχαν αγοράσει τουλάχιστον ένα προϊόν της σειράς Carrefour Discount, που αφορούσε σε περίπου 500 κωδικούς.

Μετά την επέκταση της γκάμας των προϊόντων των Carrefour Discount και στα φρέσκα, τώρα η αλυσίδα προσθέτει και non food προϊόντα. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ξεκίνησε δυναμικά τη νέα πρότασή της με μια δυνατή προωθητική ενέργεια, που αφορούσε στην προσφορά μιας επιλεγμένης σειράς ηλεκτρικών μικροσυσκευών σε χαμηλή τιμή. Συγκεκριμένα, προσέφερε 6 συσκευές που χρησιμοποιούνται συχνά για την προετοιμασία του πρωινού αλλά και του οικιακού καθαρισμού.

σελφ σερβις (T. 403)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION