σελφ σερβις - Τώρα και non food από το Carrefour Discount

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Τώρα και non food από το Carrefour Discount

24 Φεβρουαρίου 2011 | 14:47 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Τώρα και non food από το Carrefour Discount Από τον Μάιο του 2009 η Carrefour παρουσίασε στο καταναλωτικό κοινό της Γαλλίας το concept Carrefour Discount, μέσω του οποίου προσέφερε προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

[Γαλλία] Σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας, η πρωτοβουλία αυτή σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, μέσα σε έναν μήνα, περίπου τα μισά γαλλικά νοικοκυριά είχαν αγοράσει τουλάχιστον ένα προϊόν της σειράς Carrefour Discount, που αφορούσε σε περίπου 500 κωδικούς.

Μετά την επέκταση της γκάμας των προϊόντων των Carrefour Discount και στα φρέσκα, τώρα η αλυσίδα προσθέτει και non food προϊόντα. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ξεκίνησε δυναμικά τη νέα πρότασή της με μια δυνατή προωθητική ενέργεια, που αφορούσε στην προσφορά μιας επιλεγμένης σειράς ηλεκτρικών μικροσυσκευών σε χαμηλή τιμή. Συγκεκριμένα, προσέφερε 6 συσκευές που χρησιμοποιούνται συχνά για την προετοιμασία του πρωινού αλλά και του οικιακού καθαρισμού.

σελφ σερβις (T. 403)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION