σελφ σερβις - Βραβείο Fish & Chips για τη Morissons

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Βραβείο Fish & Chips για τη Morissons

24 Φεβρουαρίου 2011 | 14:46 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ ήταν αυτή που κέρδισε το National Fish & Chips Award στη Μεγάλη Βρετανία.

[Μεγάλη Βρετανία] Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό έπρεπε να έχουν δίκτυο τουλάχιστον 4 καταστημάτων στον χώρο της εστίασης και να πληρούν παράλληλα αυστηρά κριτήρια σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, τις σχέσεις τους με τους προμηθευτές, την εξέλιξη των μενού και την καινοτομία, την αφοσίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη κλπ. Η Morrisons κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό, παρά το γεγονός ότι συμμετέχοντες ήταν και σημαντικές αλυσίδες που έχουν εξειδίκευση στο μενού με ψάρια.

Το 2010 ήταν η χρονιά που οι Βρετανοί γιορτάζουν μια παράδοση 150 χρόνων των fish & chips. Όπως δήλωσε και η εκπρόσωπος της εταιρείας, Marianne Jones, υπεύθυνη για τα καφέ της αλυσίδας, είναι πολύ σημαντικό να κερδίζει μια αλυσίδα σε έναν διαγωνισμό που συμμετέχουν σημαντικές επιχειρήσεις φαγητού. Για περίπου ενάμιση χρόνο, τα καφέ της αλυσίδας ανακαινίζονταν, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι επισκέψεις πελατών και η Morissons να είναι η μόνη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας που σερβίρει κάθε εβδομάδα πάνω από 73.000 μερίδες fish & chips.

σελφ σερβις (T. 403)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION