σελφ σερβις - Μειώθηκαν οι πτωχεύσεις στο τέλος του 2010

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μειώθηκαν οι πτωχεύσεις στο τέλος του 2010

24 Φεβρουαρίου 2011 | 14:46 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Ο αριθμός των λιανεμπορικών και χονδρεμπορικών επιχειρήσεων που δήλωσαν χρεωκοπία στο τελευταίο τρίμηνο του 2010 στη Μεγάλη Βρετανία σημείωσε μείωση σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, σε ποσοστό 18% και 40% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009.

[Μεγάλη Βρετανία] Σχολιάζοντας τα στοιχεία, o Barry Knight, head of retail της Grand Thornton τόνισε πως είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σημειώνεται αυτή η μείωση των πτωχεύσεων και υποδηλώνει μια θετική στροφή της αγοράς.

Παρόλα αυτά, συνέχισε, δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, αφού οι λιανέμποροι θα πρέπει αντιμετωπίσουν και εντός του 2011 δύσκολες συνθήκες. Αυτή η θετική τάση μπορεί να είναι και η ηρεμία πριν τον κατακλυσμό. Οι λιανέμποροι πρέπει να γνωρίζουν ότι η άνοδος των τιμών και η συμπίεση των εισοδημάτων θα οδηγήσουν σε περιορισμό των μη αναγκαίων αγορών. Γι΄αυτό και είναι πολύ πιο σημαντικό από κάθε άλλη φορά να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και να δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να κάνουν συμφέρουσες αγορές.

σελφ σερβις (T. 403)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION