σελφ σερβις - «Πράσινο» Spar με πιστοποίηση

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

«Πράσινο» Spar με πιστοποίηση

28 Ιανουαρίου 2011 | 13:34 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Το πρώτο της κατάστημα που διαθέτει πιστοποίηση για τη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος εγκαινίασε η Spar στη Βιέννη, παρουσία 1.000 ατόμων.

[Αυστρία] Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το κατάστημα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής, όπως ο φωτισμός με led, που οδηγούν σε μείωση των αναγκών του σε ενέργεια κατά 50% σε σχέση με ένα παραδοσιακό κατάστημα. Το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί σε 50 τόνους CO2 σε ετήσια βάση. Επιπλέον, το κατάστημα διαθέτει φορτιστή για αυτοκίνητα που λειτουργούν σε ηλεκτρική ενέργεια, η χρήση του οποίου παρέχεται δωρεάν στους πελάτες. Από τα διεθνή μέσα σημειώνεται ως σημαντικότερο στοιχείο του νέου concept το γεγονός ότι στον περιβάλλοντα χώρο, όπου κυριαρχούσε το τσιμέντο, έχει δημιουργηθεί πλέον μια όαση πρασίνου.

Το κτήριο πήρε το χρυσό βραβείο για τη συγκεκριμένη επένδυση από την αυστριακή ένωση των επιχειρήσεων αειφόρων κατασκευών (OGNI) και εφαρμόζουν πρακτικές αειφορίας. Το ίδιο βραβείο, που πιστοποιεί τα «πράσινα» χαρακτηριστικά του κτιρίου, δόθηκε και σε ένα ακόμη κατάστημα της Spar, που εγκαινιάστηκε την ίδια περίοδο στην αυστριακή πόλη Murau. Οι «πράσινες» εφαρμογές των δύο καταστημάτων έχουν ήδη υλοποιηθεί αποσπασματικά στα παραδοσιακά σούπερ μάρκετ της αλυσίδας.

σελφ σερβις (T. 402)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION