σελφ σερβις - Η Tesco με 1.700 convenience stores

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Tesco με 1.700 convenience stores

28 Ιανουαρίου 2011 | 13:33 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Η Tesco με 1.700 convenience stores

Η αλυσίδα καταστημάτων convenience One Stop της Tesco εξαγόρασε στα μέσα Δεκεμβρίου την αλυσίδα Mills Group.

[Μ. Βρετανία] Η αλυσίδα βρισκόταν στην 22η θέση μεταξύ των 50 Top ανεξάρτητων λιανεμπόρων της χώρας, σύμφωνα με τη λίστα που καταρτίζει το περιοδικό The Grocer. Με τα 77 καταστήματα που εξαγόρασε η One Stop αύξησε το δίκτυό της φθάνοντας τα 598 καταστήματα συνολικά στην Αγγλία και την Ουαλία. Η One Stop εξαγόρασε τα καταστήματα κρατώντας το προσωπικό τους. Στόχος της εταιρείας είναι να ανακαινίσει τα καταστήματα και να προσφέρει στους πελάτες τους υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Η ένωση convenience stores ζήτησε τη διερεύνηση της συμφωνίας από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς που είναι υπεύθυνοι για την τήρηση των όρων του ανταγωνισμού, αναφέροντας πως με την εξαγορά αυτή η Tesco θα διαθέτει πλέον δίκτυο καταστημάτων convenience που ξεπερνά τα 1.700. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του επαγγελματικού φορέα των καταστημάτων convenience, οι εν λόγω φορείς δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την ενδυνάμωση της Tesco μέσω των θυγατρικών της τα τελευταία χρόνια και κυρίως της One Stop.

σελφ σερβις (T. 402)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION