σελφ σερβις - Carrefour Cash & Carry

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Carrefour Cash & Carry

28 Ιανουαρίου 2011 | 13:31 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Carrefour Cash & Carry

Την πρώτη χονδρεμπορική της μονάδα, με την ονομασία Carrefour Wholesale Cash & Carry, εγκαινίασε η Carrefour.

[Ινδία] Σε ένα χώρο πώλησης 5.200 τμ, στο Νέο Δελχί, η αλυσίδα θα προσφέρει στους πελάτες της μια γκάμα προϊόντων που θα ξεπερνά τα 10.000 SCUs τροφίμων και μη τροφίμων. Η πρωτοβουλία αυτή της Carrefour εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της απόφασης να επενδύει σε αναδυόμενες αγορές, όπως αυτή της Ινδίας.

Όπως δήλωσε και ο CEO του γαλλικού ομίλου, Lars Olofsson, το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος παίζει τον ρόλο μιας επένδυσης... γνωριμίας με την ινδική αγορά. Η Carrefour, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία που θα της προσφέρει η λειτουργία του cash & carry καταστήματος, θα μπορέσει να οργανώσει καλύτερα την επέκτασή της στη χώρα, με νέα χονδρεμπορικά καταστήματα αλλά και με τα άλλα format που διαθέτει παγκοσμίως.

Εν τω μεταξύ, η αλυσίδα εγκαινίασε στα τέλη του 2010 3 υπέρ μάρκετ στην Κίνα, φθάνοντας στα 173 καταστήματα του είδους στη χώρα.

σελφ σερβις (T. 402)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION