σελφ σερβις - Επαφών Χρυστοχοΐδη συνέχεια για τις τιμές

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Επαφών Χρυστοχοΐδη συνέχεια για τις τιμές

28 Ιανουαρίου 2011 | 13:29 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αναδρομή

Επαφών Χρυστοχοΐδη συνέχεια για τις τιμές

Συνεχίζονται από τον υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι επαφές που πραγματοποιεί με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, προκειμένου καταρχήν να παρακολουθήσει την αγορά, αλλά και να συνάψει «συμφωνίες κυρίων» για τη συγκράτηση των τιμών.

Οι επαφές αυτές άρχισαν από τα τέλη του περασμένου έτους, όταν ο υφυπουργός δέχτηκε στο γραφείο του επιχειρηματίες, που μέσω των εταιρειών τους κατείχαν μεγάλα μερίδια αγοράς κατά κλάδο και ως εκ τούτου μπορούσαν να διαμορφώσουν συγκεκριμένο κλίμα τιμολογιακής πολιτικής.

Από τις τελευταίες επαφές που είχε ο υφυπουργός ξεχωρίζουν οι συναντήσεις του με εκπροσώπους που δραστηριοποιούνται στην αγορά νωπού κρέατος. Στόχος των επαφών αυτών είναι η σύναψη άτυπης συμφωνίας για την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι τιμές του εν λόγω προϊόντος, κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης, μεταξύ άλλων, έως τώρα είχε επαφές με τους «leaders» των κλάδων που αφορούν στα οπωροκηπευτικά, στα ζυμαρικά και στα απορρυπαντικά, με τους οποίους συμφώνησε πως κατά τη διάρκεια του 1997 δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στις τιμές, αλλαγές δηλαδή που να μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την καθοδική πορεία του πληθωρισμού.

σελφ σερβις (T. 402)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION