σελφ σερβις - Η Lidl λύνει τη σιωπή της!

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Lidl λύνει τη σιωπή της!

28 Ιανουαρίου 2011 | 13:03 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Την πρόθεσή της να ενισχύσει την παρουσία της στην εγχώρια αγορά εξέφρασε η διοίκηση της Lidl, με ανακοίνωσή της για πρώτη φορά από την εγκατάσταση της εταιρείας στην Ελλάδα.

Στην ανακοίνωση αναγγέλλονται επενδύσεις ύψους 100 εκατ. ευρώ εντός του 2011, για τη διεύρυνση του δικτύου των Lidl από 206 σε 220, την ανακαίνιση υφιστάμενων μονάδων και 35 παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού. Όπως επισημαίνεται, με τις ανακαινίσεις καταστημάτων, που το 2010 αφορούσαν σε 20 μονάδες (επένδυση 5,5 εκ. ευρώ), και την αξιοποίηση σύγχρονων υλικών και τεχνολογίας, η Lidl συμβάλλει και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Σχετικά, πάντως, με το πλάνο φέτος των 14 νέων Lidl, δεν διευκρινίζεται αν και πόσα εξ αυτών θα προέλθουν από εξαγορές καταστημάτων της Aldi.

σελφ σερβις (T. 402)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION