σελφ σερβις - My Market: «Πρεσβευτές της ανακύκλωσης»

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

My Market: «Πρεσβευτές της ανακύκλωσης»

29 Νοεμβρίου 2010 | 13:00 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

My Market: «Πρεσβευτές της ανακύκλωσης»

Το πρόγραμμα «Οι Πρεσβευτές της Ανακύκλωσης» υλοποιείται και φέτος. Πέρυσι μέσω αυτού εκπαιδεύτηκαν 3.500 μαθητές, ενώ σημαντική ήταν η συμμετοχή τους στον ομώνυμο σχολικό διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν με 310 ομαδικά έργα ζωγραφικής, τα 10 εκ των οποίων βραβεύτηκαν από τα My market, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υπεύθυνης Δράσης Athens In Action.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές νηπιαγωγείου, Α΄και Β΄τάξης δημοτικού. Η πραγματοποίησή του γίνεται σε συνεργασία με τον ΜΚΟ QualityNet Foundation και εντάσσεται στο θεσμό του «Μαραθωνίου Περιβάλλοντος». Εξάλλου, με παιδικό πάρτι γιόρτασαν τα My market τις επισκευαστικές εργασίες που ανέλαβαν εθελοντικά σε ένα από τα σπίτια του ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Μελίσσια, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του 2ου κύκλου του εταιρικού προγράμματος υπευθυνότητας «+Πράττω», για την ανακύκλωση. Η στήριξη της εταιρείας στο φορέα ανήλθε στα 20.000 ευρώ –το ποσό προήλθε από τα έσοδα της ανακύκλωσης και από πόρους των My Market.

σελφ σερβις (T. 400)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION