σελφ σερβις - Blue Line από Carrefour

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Blue Line από Carrefour

3 Νοεμβρίου 2010 | 11:51 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Blue Line από Carrefour

Ένα πολύ απλό και έξυπνο σύστημα αποφάσισε να λανσάρει στα καταστήματά της η Carrefour για να αυξήσει το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της και να μειώσει τις ουρές στα ταμεία.

[ΓΑΛΛΙΑ] Από τις 29 Σεπτεμβρίου η αλυσίδα καθιέρωσε την ύπαρξη μιας μπλε γραμμής πριν τα ταμεία. Όταν η ουρά των πελατών ξεπεράσει τη μπλε γραμμή, δίνεται σήμα στη διοίκηση του καταστήματος να κάνει τα πάντα για να επανέλθει η ουρά σε ένα λογικό σημείο. Για την ειδική αυτή περίσταση, επιστρατεύεται ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, που φορά φόρμες με το σήμα Blue Line.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας IFOP, περίπου 30% των πελατών στη Γαλλία εγκαταλείπουν το κατάστημα λόγω της ουράς των ταμείων. Αυτό το στοιχείο ήταν σημαντικό για τη λήψη έκτακτων μέτρων από την Carrefour, για την ελαχιστοποίηση του προβλήματος. Η Carrefour έχει πάνω από 5.000 καταστήματα στη Γαλλία, σε πέντε διαφορετικά format (υπέρ μάρκετ, σούπερ μάρκετ, convenience, hard discount και cash & carry).

σελφ σερβις (T. 399)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION