σελφ σερβις - Wal-Mart: Επεκτείνει τα φωτοβολταϊκά

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Wal-Mart: Επεκτείνει τα φωτοβολταϊκά

3 Νοεμβρίου 2010 | 11:39 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Η Wal-Mart ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα επεκτείνει την εφαρμογή του σχεδίου ενεργειακής αυτονομίας των καταστημάτων της με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

[ΗΠΑ] Το συγκεκριμένο πλάνο προβλέπει τη χρησιμοποίηση χαμηλού κόστους, λεπτών πάνελ (solar film), που είναι φωτοβολταϊκά συστήματα νέας τεχνολογίας, για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, σε 20-30 επιπλέον καταστήματά της στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα. Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει πως στόχος της είναι να μειώσει τα λειτουργικά της κόστη και να προωθήσει τις νέες, φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες. Όταν ολοκληρωθεί το σχετικό project, τα καταστήματα θα καλύπτουν τις ενεργειακές τους ανάγκες από ΑΠΕ σε ποσοστό 20%-30% με την παραγωγή 22,5 εκατ. κιλοβατώρες τον χρόνο, ενέργεια που είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες ενός χρόνου 1.750 νοικοκυριών.

σελφ σερβις (T. 399)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION