σελφ σερβις - Wal-Mart: Επεκτείνει τα φωτοβολταϊκά

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Wal-Mart: Επεκτείνει τα φωτοβολταϊκά

3 Νοεμβρίου 2010 | 11:39 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Η Wal-Mart ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα επεκτείνει την εφαρμογή του σχεδίου ενεργειακής αυτονομίας των καταστημάτων της με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

[ΗΠΑ] Το συγκεκριμένο πλάνο προβλέπει τη χρησιμοποίηση χαμηλού κόστους, λεπτών πάνελ (solar film), που είναι φωτοβολταϊκά συστήματα νέας τεχνολογίας, για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, σε 20-30 επιπλέον καταστήματά της στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα. Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει πως στόχος της είναι να μειώσει τα λειτουργικά της κόστη και να προωθήσει τις νέες, φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες. Όταν ολοκληρωθεί το σχετικό project, τα καταστήματα θα καλύπτουν τις ενεργειακές τους ανάγκες από ΑΠΕ σε ποσοστό 20%-30% με την παραγωγή 22,5 εκατ. κιλοβατώρες τον χρόνο, ενέργεια που είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες ενός χρόνου 1.750 νοικοκυριών.

σελφ σερβις (T. 399)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION