σελφ σερβις - Εταιρική Εικόνα | Γιώργος Παπατριανταφύλλου

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Management

Εταιρική Εικόνα | Γιώργος Παπατριανταφύλλου

29 Μαρτίου 2011 | 14:24 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Παρουσίαση Βιβλίων Συγγραφέας: Γιώργος Παπατριανταφύλλου

Εταιρική Εικόνα | Γιώργος Παπατριανταφύλλου

Τις έννοιες του σεβασμού και της αξιοπιστίας, της ειλικρίνειας και της συνέπειας, της ηθικής, της εντιμότητας και του ενδιαφέροντος για την κοινωνία και την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του ανθρωπισμού και της πελατοκεντρικής στρατηγικής, όλοι είναι σίγουροι ότι τις αντιλαμβάνονται.

Πόσοι, όμως, κατανοούν στην ουσία τον καθοριστικό ρόλο που παίζουν στην επιβίωση μιας επιχείρησης ή ενός κόμματος στη ζωή μιας χώρας; Πόσοι κατανοούν ότι η αξιακή βάση είναι ο οδηγός κι όχι απλώς ένα πρόσθετο στοιχείο πολιτικής; Ότι βρίσκεται στην καρδιά της κάθε επιχείρησης; Ότι δεν διαφημίζεται, αλλά διαπιστώνεται από την κοινωνία;

Το βιβλίο «Εταιρική Εικόνα» δίνει απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα παρεμφερή ερωτήματα, με απλό και κατανοητό τρόπο και παραδείγματα από την καθημερινή ζωή. Περιγράφοντας ακριβώς εικόνες της καθημερινότητας, εξηγεί τα συναισθήματα που εκπέμπει μια σωστά διοργανωμένη εταιρική εκδήλωση, ένας αποφασιστικός ηγέτης, ένας ευχάριστος σύμβουλος δημοσίων σχέσεων ή, αντίθετα, ένας κατσουφιασμένος υπάλληλος υποδοχής, ένας κακοντυμένος πωλητής, ένας άβουλος διευθυντής.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Γιώργος Παπατριανταφύλλου, έχει σπουδάσει Επικοινωνία και ΜΜΕ και διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις. Είναι διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του ραδιοφωνικού σταθμού Kiss 92,9 και έχει εργαστεί σε ραδιοτηλεοπτικά κι έντυπα ΜΜΕ, καθώς και στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων (το 2005 εκλέχθηκε μέλος της διοίκησης και του προεδρείου της).

Info: Συγγραφέας: Γιώργος Παπατριανταφύλλου, Εκδόσεις: Αθ. Σταμούλης, Χρόνος έκδοσης: 2011, Σχήμα: 17Χ24, Σελ. 144, Τιμή: 14,51 ευρώ, ISBN: 978-960-351-854-9.

σελφ σερβις (T. 404)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION