σελφ σερβις - Μακεδονικός Χαλβάς: «ΜΑΖΙ τη μόνη Δευτέρα που αγαπάμε»

Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Μακεδονικός Χαλβάς: «ΜΑΖΙ τη μόνη Δευτέρα που αγαπάμε»

24 Φεβρουαρίου 2020 | 13:15 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Marketing,News,Εκδηλώσεις

Με μήνυμα «ΜΑΖΙ τη μόνη Δευτέρα που αγαπάμε», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση του Μακεδονικού Χαλβά, με προσκεκλημένους στελέχη του χώρου των media, δημοσιογράφους και bloggers, σ’ ένα καθαροδευτεριάτικο σκηνικό με χαρταετούς και νηστίσιμους μεζέδες.

Στο πλαίσιο της γιορτής, παρουσιάστηκε η νέα καμπάνια του προϊόντος, η οποία, με επίκεντρο την online πλατφόρμα www.agapamedeftera,gr, δίνει την ευκαιρία στους φίλους του προϊόντος να προσκαλέσουν τα πρόσωπα που επιθυμούν, προκειμένου να περάσουν μαζί «τη μόνη Δευτέρα που αγαπάμε», δηλαδή την Καθαρή Δευτέρα. Με κάθε πρόσκληση οι συμμετέχοντες συνεισφέρουν στην υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία Μακεδονικός Χαλβάς στο έργο του Σωματείου Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, το οποίο συνδράμει στον εξοπλισμό των μονάδων εντατικής θεραπείας παίδων και νεογνών των κρατικών νοσοκομείων της χώρας.

σελφ σερβις (T. 502)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION