σελφ σερβις - P&G: Consumer Electronics Show 2020

Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

P&G: Consumer Electronics Show 2020

24 Φεβρουαρίου 2020 | 13:09 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκδηλώσεις

Από το 2019 που ξεκίνησε η διοργάνωση του Consumer Electronics Show, το «επιστημονικό εργαστήρι» P&G LifeLab και τα προϊόντα της P&G έχουν αποσπάσει πλήθος διακρίσεων.

Στη φετινή διοργάνωση τα brands της που «έκλεψαν τις εντυπώσεις» για καινοτομίες, οι οποίες δημιουργούν νέες εμπειρίες χρήσης, ήταν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επανασχεδιασμένη Oral-B iO, τα Pampers τεχνολογίας Lumi, το RollBot της Charmin, το αρωματικό χώρου AIRIA, το σύστημα φροντίδας του δέρματος Opte, καθώς και το Heated Razor από τη GilletteLabs. Εξάλλου, σημειώνουμε ότι οι διαφημίσεις των Always, Head &Shoulders, Lenor και Ariel είναι πλέον διαθέσιμες με υπότιτλους για τις ανάγκες των Ελλήνων τηλεθεατών με προβλήματα ακοής.

Ειδικότερα, κατόπιν πρωτοβουλίας της P&G και σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, είναι διαθέσιμη υπηρεσία ενεργοποίησης υπότιτλων των σχετικών διαφημίσεων, μέσω τηλεκοντρόλ. Η πρωτοβουλία, ειλημμένη επί τη βάσει της ισότητας των δικαιωμάτων, εδράζεται στην εκτίμηση ότι οι βαρήκοοι στην Ελλάδα φτάνουν το 1,2 εκατομμύριο ανθρώπους όλων οποίων ηλικιών.

σελφ σερβις (T. 502)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION