σελφ σερβις - Activia mix & go για όλες τις ώρες

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Activia mix & go για όλες τις ώρες

18 Νοεμβρίου 2019 | 15:19 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Το Activia mix&go είναι μία νέα πρόταση από τη Danone, που απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να καλύψουν την ανάγκη τους για ένα σνακ με υγιεινό και γευστικό τρόπο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Συνδυάζει την γεύση του Activia με ένα τραγανό και εκλεκτό συνδυασμό δημητριακών και σπόρων, ιδιαίτερα χορταστικό. Κυκλοφορεί σε συσκευασία με το κουταλάκι να βρίσκεται ενσωματωμένο στο καπάκι, ώστε να μπορεί να καταναλωθεί σε οποιονδήποτε χώρο.

Κυκλοφορεί σε δύο γεύσεις, Activia mix&go Μούσλι, με Σπόρους Κολοκύθας & Cranberry και Activia mix&go Μούσλι, Chia, Quinoa και Αμύγδαλα. Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν 4 δισεκατομμύρια προβιοτικά στοιχεία Bifidus ActiRegularis και ασβέστιο, συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργεία του πεπτικού συστήματος.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION