σελφ σερβις - Η Δωδώνη στο FoodChem Day 2019

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η Δωδώνη στο FoodChem Day 2019

19 Ιουνίου 2019 | 12:39 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκδηλώσεις

Με θέμα την ποικίλη δυναμική των ελληνικών τροφίμων πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου το FoodChem Day 2019, η πρώτη ημερίδα ενημέρωσης και διασύνδεσης εταιρειών και πανεπιστημιακής κοινότητας, που διοργανώθηκε από το Chemecon, με την υποστήριξη της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη.

Το Chemecon είναι ο πρώτος ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός Σύλλογος Νέων Χημικών Μηχανικών στην Ελλάδα, που πραγματοποιεί δράσεις από το 2017 από φοιτητές για φοιτητές.

σελφ σερβις (T. 495)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Η χρυσή μοναδικότητα του ελληνικού γιαουρτιού

Σε χρυσή ευκαιρία αποδεικνύονται τα τελευταία χρόνια οι εξαγωγές γιαουρτιού για την εγχώρια γαλακτοβιομηχανία. Μεγάλες και μικρότερες εταιρείες του κλάδου πραγματοποίησαν επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγική δυναμικότητά τους, ώστε να επωφεληθούν από την ευρωπαϊκή ζήτηση του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ του γιαουρτιού ελληνικού τύπου και από την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτησή του. Ταυτόχρονα, ο ετήσιος τζίρος της εγχώριας αγοράς του, περίπου 245 εκατ. ευρώ, παραμένε...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION