σελφ σερβις - Παρουσιάστηκε η Amita Εξοχή

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Παρουσιάστηκε η Amita Εξοχή

20 Μαΐου 2019 | 10:33 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Από την Coca-Cola Τρία Έψιλον παρουσιάστηκε η νέα σειρά 100% φυσικών χυμών, η σειρά Amita Εξοχή.

Οι χυμοί της σειράς κυκλοφορούν σε τρεις νέους γευστικούς συνδυασμούς, εμπνευσμένους από τα φρούτα της Ελλάδας: 100% Φυσικός Χυμός Πορτοκάλι από πορτοκάλια Πελοποννήσου, 100% Φυσικός Χυμός κοκτέιλ Πορτοκάλι-Ρόδι από πορτοκάλια Πελοποννήσου και ρόδια Μακεδονίας & Θεσσαλίας και 100% Φυσικός Χυμός Μήλο-Ροδάκινο από μήλα και ροδάκινα Μακεδονίας.

Τα φρούτα που πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά χυμών, προέρχονται από επιλεγμένες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και υπέροχη γεύση. Σε ό,τι αφορά τις νέες συσκευασίες, είναι εμπνευσμένες από τη φυσικότητα και τα φρούτα, που κλείνουν μέσα τους τα πιο ξεχωριστά αρώματα από την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε συσκευασία 1LT. Η γεύση Πορτοκάλι-Ρόδι βρίσκεται διαθέσιμη και σε συσκευασία 330ml.

σελφ σερβις (T. 493)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION