σελφ σερβις - DIADERMINE LIFT+ Smart Defense για προστασία από εξωγενείς παράγοντες

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

DIADERMINE LIFT+ Smart Defense για προστασία από εξωγενείς παράγοντες

20 Μαΐου 2019 | 10:31 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Η νέα σειρά DIADERMINE υπόσχεται καθημερινή περιποίηση και προστασία από τους εξωγενείς παράγοντες που προκαλούν γήρανση της επιδερμίδας.

Ειδικότερα σε μια εποχή που η έκθεση της επιδερμίδας σε παράγοντες όπως οι αστικοί ρύποι, το Blue Light κι η UV ακτινοβολία, την επιβαρύνει και επισπεύδει τη διαδικασία γήρανσης, η DIADERMINE Lift+ Smart Defense είναι η πρώτη σειρά από τη Diadermine που προσφέρει εντατική προστασία από όλους τους παραπάνω παράγοντες.

Η φόρμουλά της είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει προηγμένη προστασία από βλαβερούς εξωγενείς παράγοντες, χάρη στα Hyaluron Actives, γνωστά για την αποτελεσματική αντιγηραντική τους δράση, αλλά και το Detoxi Complex, ένα πανίσχυρο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών και φίλτρων UV, που εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες και τοξίνες.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα: DIADERMINE LIFT+ LIFT+ Smart Defense – Kρέμα Ημέρας 50mL, DIADERMINE LIFT+ Smart Defense – Aντιοξειδωτική Κρέμα Νύχτας 50mL και DIADERMINE LIFT+ Smart Defense – Ορός Ημέρας SPF50 40mL.

σελφ σερβις (T. 493)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και σκεπτικισμού

Οριακή άνοδο πωλήσεων εμφάνισε το 2018 η κατηγορία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, στο πλαίσιο της οποίας ο προωθητικός πυρετός συνεχίζεται αμείωτος και χωρίς προοπτική να πέσει φέτος. Οι τάσεις σταθεροποίησης της σχετικής αγοράς καλλιέργησαν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι στο εξής οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν με ομαλότητα τον προγραμματισμό τους, αλλά η πτώση των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, δημιουργεί σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION