σελφ σερβις - 60 χρόνια Tetra Pak

Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

60 χρόνια Tetra Pak

19 Νοεμβρίου 2012 | 12:05 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκδηλώσεις

Η Tetra Pak, γιορτάζοντας τα 60 χρόνια δραστηριοποίησής της, τιμά τους δικούς της ανθρώπους μέσα από μια σειρά videos με τον τίτλο «Ιστορίες Καινοτομίας».

 Στην ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.tetrapak.com και για τους επόμενους 12 μήνες, η ιστορία της Tetra Pak θα παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια εκείνων που συνέβαλαν στις έξι δεκαετίες τεχνολογικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής καινοτομίας και διαμόρφωσαν τη φιλοσοφία και τις αξίες της από το 1952 έως και σήμερα.  Αναδεικνύονται όλες τις πλευρές δραστηριότητας της Tetra Pak, από τα προϊόντα και τις τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας που χρησιμοποιεί, μέχρι την προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια τροφίμων, κά.

σελφ σερβις (T. 421)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION