σελφ σερβις - Νουνού Idea Challenge

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νουνού Idea Challenge

18 Μαρτίου 2019 | 12:05 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκπαίδευση,Φεστιβάλ/Βραβεία

Η FrieslandCampina Hellas βράβευσε στις 21 Φεβρουαρίου τους νικητές του πρώτου διαγωνισμού Νουνού Idea Challenge, που σκοπό είχε τη συμβολή στην καινοτομία της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας και την ανάδειξη της συνεργασίας βιομηχανίας-ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ο διαγωνισμός έγινε σε σύμπραξη της εταιρείας με το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τη συμβουλευτική εταιρεία μεταφοράς καινοτομίας Break-Even Consulting. Η τελετή των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε στη Στοά του Βιβλίου παρουσία του πρέσβη της Ολλανδίας, μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, δημοσιογράφων και στελεχών της FrieslandCampina.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, απονεμήθηκαν χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ στην ιδέα «Καινοτόμα και λειτουργικά προϊόντα γάλακτος και γιαουρτιού» και βραβεία στην πιλοτική εφαρμογή της ιδέας για τη «Βελτίωση της υγείας και της ευζωίας των μηρυκαστικών ζώων, με ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων μέσω εμπλουτισμού των ζωοτροφών», στην ιδέα «Παρασκευή καινοτόμου ροφήματος από αβοκάντο με αξιοποίησή του ορού στραγγιστού γιαουρτιού», που εντάχθηκε στη θερμοκοιτίδα ΕΠΙ.νοώ ΕΠΙΣΕΥ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και στην ιδέα «BioEnvi-Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για την ενίσχυση της αποδοτικότητας της ανακύκλωσης».

σελφ σερβις (T. 492)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION