σελφ σερβις - Νουνού Idea Challenge

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νουνού Idea Challenge

18 Μαρτίου 2019 | 12:05 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκπαίδευση,Φεστιβάλ/Βραβεία

Η FrieslandCampina Hellas βράβευσε στις 21 Φεβρουαρίου τους νικητές του πρώτου διαγωνισμού Νουνού Idea Challenge, που σκοπό είχε τη συμβολή στην καινοτομία της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας και την ανάδειξη της συνεργασίας βιομηχανίας-ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ο διαγωνισμός έγινε σε σύμπραξη της εταιρείας με το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τη συμβουλευτική εταιρεία μεταφοράς καινοτομίας Break-Even Consulting. Η τελετή των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε στη Στοά του Βιβλίου παρουσία του πρέσβη της Ολλανδίας, μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, δημοσιογράφων και στελεχών της FrieslandCampina.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, απονεμήθηκαν χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ στην ιδέα «Καινοτόμα και λειτουργικά προϊόντα γάλακτος και γιαουρτιού» και βραβεία στην πιλοτική εφαρμογή της ιδέας για τη «Βελτίωση της υγείας και της ευζωίας των μηρυκαστικών ζώων, με ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων μέσω εμπλουτισμού των ζωοτροφών», στην ιδέα «Παρασκευή καινοτόμου ροφήματος από αβοκάντο με αξιοποίησή του ορού στραγγιστού γιαουρτιού», που εντάχθηκε στη θερμοκοιτίδα ΕΠΙ.νοώ ΕΠΙΣΕΥ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και στην ιδέα «BioEnvi-Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για την ενίσχυση της αποδοτικότητας της ανακύκλωσης».

σελφ σερβις (T. 492)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οριακά καλύτερα από το 2017, συγκλονιστικά χειρότερα από το 2008

Η Έρευνα Οικογενειακοί Προϋπολογισμοί (ΕΟΠ) 2018 είναι η δέκατη ένατη κατά σειρά, που διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ και η πρώτη επί της ουσίας που διεξάγεται ύστερα από την τυπική λήξη των προγραμμάτων δημοσιονομικής προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας. Το βασικό πόρισμά της είναι η συνεχιζόμενη μεν αλλά ισχνή, μετά το 2017, βελτίωση της κατανάλωσης των νοικοκυριών και η επιβεβαίωση, ακόμα μια χρονιά, της τεράστιας απόστασης από το επίπεδο της καταναλωτικής δαπάνης του 2008, πράγμα που αποτυπώνει τις δρα...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION