σελφ σερβις - Νέα κούκλα από τη Hasbro

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νέα κούκλα από τη Hasbro

19 Φεβρουαρίου 2019 | 11:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Ένα νέο παιχνίδι προστέθηκε στο brand Baby Alive της Hasbro. Η κούκλα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι ζητά τη φροντίδα των παιδιών και την αγκαλιά τους για να γίνει καλά και να αρχίσει να χαμογελάει.

Όπως τονίζει η εταιρεία, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες, εξερευνώντας παράλληλα τον ρόλο τους μέσα στην οικογένειά τους και ανακαλύπτοντας τον κόσμο της φαντασίας τους. Η κούκλα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 5 ετών.

Τα παιδιά που την αποκτούν μπορούν να «γιατρέψουν» την κούκλα τους χρησιμοποιώντας όλα τα ιατρικά αξεσουάρ (ελέγχοντας την θερμοκρασία της, γεμίζοντας το μπουκαλάκι της με νερό για να πιει, σκουπίζοντας τα δάκρυά της όταν κλαίει και φροντίζοντάς την όταν η μύτη της φωτίζεται για να δείξει ότι χρειάζεται το μαντηλάκι της. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να παράγει περισσότερα από 35 ηχητικά εφέ και φράσεις στα ελληνικά.

σελφ σερβις (T. 490)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΧΥΜΟΙ & ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ: Η καινοτομία και το wellness lifestyle κινούν την αγορά

Τις πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας των χυμών και των αναψυκτικών τις συντηρεί η καινοτομία, με την οποία οι επιχειρήσεις του κλάδου προσπαθούν να ανταποκρίνονται στην τάση του wellness lifestyle, λανσάροντας προϊόντα που προτάσσουν τις υψηλές τους διατροφικές αξίες, τη φυσικότητα αλλά και την ελληνικότητα των πρώτων υλών τους. Η μείωση του ΦΠΑ το Μάιο στο 13% και η διεθνής τουριστική κίνηση δημιουργούν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας φέτος για την εξέλιξη του τζίρου της κατηγορίας, η οποία σταθ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION