σελφ σερβις - Νέα κούκλα από τη Hasbro

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νέα κούκλα από τη Hasbro

19 Φεβρουαρίου 2019 | 11:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Ένα νέο παιχνίδι προστέθηκε στο brand Baby Alive της Hasbro. Η κούκλα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι ζητά τη φροντίδα των παιδιών και την αγκαλιά τους για να γίνει καλά και να αρχίσει να χαμογελάει.

Όπως τονίζει η εταιρεία, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες, εξερευνώντας παράλληλα τον ρόλο τους μέσα στην οικογένειά τους και ανακαλύπτοντας τον κόσμο της φαντασίας τους. Η κούκλα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 5 ετών.

Τα παιδιά που την αποκτούν μπορούν να «γιατρέψουν» την κούκλα τους χρησιμοποιώντας όλα τα ιατρικά αξεσουάρ (ελέγχοντας την θερμοκρασία της, γεμίζοντας το μπουκαλάκι της με νερό για να πιει, σκουπίζοντας τα δάκρυά της όταν κλαίει και φροντίζοντάς την όταν η μύτη της φωτίζεται για να δείξει ότι χρειάζεται το μαντηλάκι της. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να παράγει περισσότερα από 35 ηχητικά εφέ και φράσεις στα ελληνικά.

σελφ σερβις (T. 490)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION