σελφ σερβις - Νέα bioten body lotions & body creams

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Σειρές bioten

Νέα bioten body lotions & body creams

18 Φεβρουαρίου 2019 | 11:11 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Υγεία/Ομορφιά

Από το bioten παρουσιάστηκαν οι νέες σειρές body lotions & body creams. Η σειρά bioten body lotions περιλαμβάνει έξι διαφορετικές αρωματικές προτάσεις, με σύνθεση από συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%), ενώ όπως όλα τα προϊόντα του bioten είναι paraben, paraffin και colorants free (0%).

Οι έξι διαφορετικές προτάσεις είναι οι εξής: Supreme Hyaluronic, Supreme Νutri Oil, Beloved Coconut, Beloved Vanilla, Beloved Cocoa και Βodyshape Firming. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε συσκευασίες των 250 ml, ενώ τα supreme hyaluronic και beloved vanilla είναι επίσης διαθέσιμα σε πρακτική και οικονομική συσκευασία με αντλία των 400 ml. Παράλληλα, για έντονη ενυδάτωση, κυκλοφορεί η σειρά bioten body creams. Η φόρμουλά τους είναι κατά 83% φυσικής προέλευσης, είναι paraben free (0%) και προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί για 48 ώρες. Είναι διαθέσιμα σε τρία αρώματα, Supreme Hyaluronic, Beloved Vanilla και Beloved coconu, σε συσκευασία-βαζάκι των 250 ml.

σελφ σερβις (T. 490)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION