σελφ σερβις - Food & Life 2018

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Food & Life 2018

22 Ιανουαρίου 2019 | 11:37 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 28 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου στο Μόναχο η διεθνής έκθεση τροφίμων-ποτών Food & Life 2018, στην οποία συμμετείχαν ως εκθέτες 26 ελληνικές επιχειρήσεις.

Το ελληνικό ομαδικό περίπτερο, το οποίο διοργάνωσε για πέμπτη φορά η K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ξεπέρασε τα 160τμ.

Στο πλαίσιό του συμμετείχαν οι περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Αττικής. Με ανεξάρτητα περίπτερά τους στην έκθεση έλαβαν μέρος κι άλλες ελληνικές εταιρείες. Στην Food & Life 2018 έλαβαν μέρος 330 εκθέτες και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 125.000 επισκέπτες.

Οι περισσότερες συμμετέχουσες ελληνικές επιχειρήσεις διέθεσαν όλο το εμπόρευμά τους, ενώ πραγματοποίησαν επαφές με γερμανικές εταιρείες για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Η επόμενη Food & Life θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 27ης Νοεμβρίου και 1ης Δεκεμβρίου φέτος.

σελφ σερβις (T. 490)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΧΥΜΟΙ & ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ: Η καινοτομία και το wellness lifestyle κινούν την αγορά

Τις πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας των χυμών και των αναψυκτικών τις συντηρεί η καινοτομία, με την οποία οι επιχειρήσεις του κλάδου προσπαθούν να ανταποκρίνονται στην τάση του wellness lifestyle, λανσάροντας προϊόντα που προτάσσουν τις υψηλές τους διατροφικές αξίες, τη φυσικότητα αλλά και την ελληνικότητα των πρώτων υλών τους. Η μείωση του ΦΠΑ το Μάιο στο 13% και η διεθνής τουριστική κίνηση δημιουργούν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας φέτος για την εξέλιξη του τζίρου της κατηγορίας, η οποία σταθ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION