σελφ σερβις - Food & Life 2018

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Food & Life 2018

22 Ιανουαρίου 2019 | 11:37 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 28 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου στο Μόναχο η διεθνής έκθεση τροφίμων-ποτών Food & Life 2018, στην οποία συμμετείχαν ως εκθέτες 26 ελληνικές επιχειρήσεις.

Το ελληνικό ομαδικό περίπτερο, το οποίο διοργάνωσε για πέμπτη φορά η K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ξεπέρασε τα 160τμ.

Στο πλαίσιό του συμμετείχαν οι περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Αττικής. Με ανεξάρτητα περίπτερά τους στην έκθεση έλαβαν μέρος κι άλλες ελληνικές εταιρείες. Στην Food & Life 2018 έλαβαν μέρος 330 εκθέτες και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 125.000 επισκέπτες.

Οι περισσότερες συμμετέχουσες ελληνικές επιχειρήσεις διέθεσαν όλο το εμπόρευμά τους, ενώ πραγματοποίησαν επαφές με γερμανικές εταιρείες για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Η επόμενη Food & Life θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 27ης Νοεμβρίου και 1ης Δεκεμβρίου φέτος.

σελφ σερβις (T. 490)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION